Seedy Jatta gratuleres etter å ha scoret sitt første for A-laget.

© Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO

Før kamp: Godset borte

Nok en kveldskamp for Oslos stolthet idag og denne gangen går turen til Marienlyst i Drammen og kamp mot Strømsgodset.


Mye har vært sagt om den byen, men når det mest kjente landemerket de har er oppkalt etter et prevensjonsmiddel, sier det vel nok.
På den andre siden skal de ha for trubadurene Falsk/Mathisen som har skrevet «Pol'tiet»-sangen som vi innimellom stremmer i.

Godset ligger på en 10. plass i en Eliteserie som er så forskjøvet at det er vanskelig å slå fast annet enn at Molde er overlegne på toppen og Brann er ræva. Noen lag har 13 kamper og andre har bare 8, så det skal godt gjøres å se en riktig formkurve utenom at Brann er ræva.
Bergenslaget sliter noe veldig der nede i bunnen av tabellen og det ser ikke ut til å bli mye bedre.
Så for å oppsummere: ujevnt antall kamper, noen gjør det bedre enn andre og Brann er RÆVA.

Nå skal det sies at tre av de fem poengene bunnlaget Brann har snublet med seg i årets Eliteserie ble sjenket de av våres drammensiske motstander idag. Så det skal ligge til rette for tre poeng på bortebane for våre gutter idag.

Fjorårets kamp vant vi komfortabelt 2-0 etter en statistisk jevn kamp, men hvor Henrik Bjørdal og Borchgrevink putta målene.
Jeg syns Bjørdal virkelig har vokst denne sesongen og blitt en kjempe på midtbanen. La det fortsette til evig tid.
Borchgrevink putta et nydelig frisparkmål mot S08 og er ivrig på å gå fremover i banen (han var på nippet til å få ballen i feltet allered etter 81 sekunder sist, så litt hissig på grøten kan man si at gutten er). La han prikke inn enda et frisparkperle idag.

Etter at dommerstanden har latt slepne spillere bli kvestet gang på gang denne sesongen, har vi fortsatt Dønnum ute med skade, samt at Ørnen har tribuneplassen ved siden av Aron en liten stund til.
Ikke at Henrik Udahl har gitt oss noe tid for bekymring for at førstevalget på spissplassen ble skadet. Herlig spiller som banker inn mål om dagen og for min del trenger han ikke dempe målteften i det hele tatt. Hverken idag eller resten av sesongen.
Det er en sann glede å se hvor god han har blitt og enda deiligere å se at han gjør det i Enga-drakt.

Og resten av gutta viser at de fortjener å spille i landets peneste drakter. Fagermo sine grep begynner å slå ut i blomst blant unge og ikke fullt så gamle på banen.
Det er en spennende tid vi har foran oss!

Og Brann er ræva.

Tipset er borteseier, tre mål til våre gutter og kanskje et trøstemål til hjemmelaget. 

Vi tror det ikke blir noen forandringer på laget fra sist så da ser laget som entrer Marienlyst stadion klokka 19.57 omtrent nøyaktig slik ut:

 

Klaesson

Borchgrevink     Tollås Nation      Näsberg      Adekube

Bjørdal      Jensen     Sahraoui

Christensen      Udahl      Layouni
 

Nyeste innlegg