Buss, gammel
© Klanen.no

Borteturer sommer og høst 2023

Klanens turgruppe legger til rette for at du skal komme deg på kamp  i år også - selvsagt.

Bohembussen og Vertshusbussen og Østblokkabussen frakter deg trygt, sikkert og behagelig til og fra kampene Vålerenga spiller borte. Ikke alle går hver gang men du kan være ganske trygg på at det går en buss til kampa Enga speller.

Prisene er tur/retur med buss, kampbillett fikser du sjøl og kommer i tillegg. Noen ganger rekker vi pub i det lille hølet av et tettsted vi besøker, andre ganger kjører vi rett til stadion. Vi reiser hjem rett etter kamp.

 

Turgruppa tror internet er fremtida!

Ja, sånn har det blitt! Kall oss gjerne banebryterne eller visjonære, men Klanens turgruppe har altså tatt steget ut på det store World Wide Web.

Etter lange og gjentagende diskusjoner over godt pilsnerøl på Bohemen landet vi på å bruke en plattform som heter Checkin.no. Når du skal melde seg på bussturer med Klanen kjøper du tur på nett og betaler med Vipps eller kort når du melder deg på. Du finner påmelding til hver bortetur lenger ned.

Dette fantastiske internettet gjør at vi har mer kontroll på ledige billetter, kan sette opp venteliste på full buss og vi kan se på muligheten for ekstrabusser.

Vi oppdaterer kontinuerlig turmenyen for bortekampene, slik at man kan bestille plass tidlig for her er det førstemann og kvinne til mølla.

Har du spørsmål ta kontakt på tur@klanen.no eller Bohembussen på Facebook eller twitter.

Turmenyen borteturer 2023  

 

Molde away 19. august

Pris:

Medlem: 600

Ikke-meldem: 700

Påmelding her

«Vinner vi kjører vi anal - anal, taper vi kjør vi anal – anal» Har vi sunget 1000 ganger fra før, forskjellen er at i Molde blir vi kjørt anal på i innslippet. Men uansett bli med på tur, vi taper nok på banen men på tribunen kjører vi over de 22 fra Molde som har funnet veien til stadion denne lørdagen.

NB! DENNE KAMPEN BLIR FLYTTET TIL SØNDAGEN OM IKKE MOLDE GÅR HELE VEIEN I CL KVALIKEN

 

Viking away 2. september

Pris:

Medlem: 600

Ikke-meldem: 700

Påmelding her

Årets siste langtur med buss går til Viking! Nok en gang har vi vært heldig med å få en lørdagskamp, vi vant der i fjor! La oss gjøre det igjen. Bli med til Stavanger, vi garanterer masse god musikk og noe dårlig, og som alltid en fantastisk atmosfære. Bli med på tur!

 

Sandefjord away 30. september kl. 18.00

Alle som hadde bussbilletter til den opprinnelige datoen har fortsatt billetter til bussen på denne kampen.

Avreise kl 12. fra Bohemen.
Pub: Vi besøker Corner Pub

Pris:

Medlem: 300

Ikke-meldem: 400

Påmelding her

 

Den utsatte kampen mot Sandeefjord er satt opp til 30. september og vi kjører selvfølgelig buss. Stikker innom puben JAmes Clark når vi er i hvalfangerbyen.

 

Bohembussen kjører på hjemmekampene også. Avreise Bohemen ca en time før kampstart - retur etter kamp. 100 kroner koster herligheta og du kjøper billetten på Bohemen på kampdag.

Vertshusbussen kjører fra Vålerenga Vertshus til stadion. Du kan sikre deg sesongkort på bussen for 1200 kr. Send sms til Nina på 91755725. Enkeltbilletter kjøpes kampdag på vertshuset. Bussen kjører på enkelte borteturer også. Vi skryter av det på denne siden så fort vi veit om det.

 

Nyeste innlegg