Buss, gammel
© Klanen.no

Borteturer sommer og høst 2023

Klanens turgruppe legger til rette for at du skal komme deg på kamp  i år også - selvsagt.

Bohembussen og Vertshusbussen og Østblokkabussen frakter deg trygt, sikkert og behagelig til og fra kampene Vålerenga spiller borte. Ikke alle går hver gang men du kan være ganske trygg på at det går en buss til kampa Enga speller.

Prisene er tur/retur med buss, kampbillett fikser du sjøl og kommer i tillegg. Noen ganger rekker vi pub i det lille hølet av et tettsted vi besøker, andre ganger kjører vi rett til stadion. Vi reiser hjem rett etter kamp.

 

Turgruppa tror internet er fremtida!

Ja, sånn har det blitt! Kall oss gjerne banebryterne eller visjonære, men Klanens turgruppe har altså tatt steget ut på det store World Wide Web.

Etter lange og gjentagende diskusjoner over godt pilsnerøl på Bohemen landet vi på å bruke en plattform som heter Checkin.no. Når du skal melde seg på bussturer med Klanen kjøper du tur på nett og betaler med Vipps eller kort når du melder deg på. Du finner påmelding til hver bortetur lenger ned.

Dette fantastiske internettet gjør at vi har mer kontroll på ledige billetter, kan sette opp venteliste på full buss og vi kan se på muligheten for ekstrabusser.

Vi oppdaterer kontinuerlig turmenyen for bortekampene, slik at man kan bestille plass tidlig for her er det førstemann og kvinne til mølla.

Har du spørsmål ta kontakt på tur@klanen.no eller Bohembussen på Facebook eller twitter.

Turmenyen borteturer 2023  

 

LILLESTRØM - VÅLERENGA 22.10. 14:30
OPPDATERT TURINFO LILLESTRØM - VÅLERENGA 22.10. 14:30

Vertshusbussen og Østblokkabussen kjører fra Vertshuset kl 12:45. Det er noen ledige ståplasser.

Bohembussen 1&2 kjører fra Bohemen kl 12:45.

Ekstra klansbuss kjører fra Øst kl 12:45. Noen ledige plasser igjen: https://app.checkin.no/event/61222/lsk-a Obs! På ekstrabussen må man ha medbrakt


Alle pubene åpner før avreise. Se de respektive stedene for info.

Alle bussene kjører via Leirsund og følges av politiet i puljer. Ved ankomst er det ut av buss. Bussene kjører videre.

Husk: Fomling lager kø! Ikke foml!

 

SARPSBORG 08 - VÅLERENGA 05.11. 17:00

Bohembussen. Påmelding: 
:https://app.checkin.no/event/61423/sarpsborg-a?fbclid=IwAR1SA-0LC0VC_zRMFeJkoW22Q0vTrLo3YVJj3GBysIQwGDgNj4QkNlwwr4U_aem_AQPM9y6cq3Zitffkf5SHEaRHZZzZGSV3DRcQnDbVzLfQ_JBpi3amvc2rhvpCo


Vertshusbussen. Påmelding

https://nettbutikk.vertshusbussen.no/produkt/bussbilletter-fotball/sarpsborg-05-11

 

HAMKAM - VÅLERENGA 26.11. 17:00

Bohembussen: Påmelding
https://app.checkin.no/event/61287/kina-a?fbclid=IwAR3Q62QfVZluaHXxnYSAeDhqeZdbIXiSxgdKvMK7DJyrmO_2NVWFO34gPAg_aem_AQOtE0GyQfZyw_llcblkreCfPMak3I4_68FNiExLg1jR5P4pvd1vqoocOe8hJACJOt0


Vertshusbussen. Påmelding:

https://nettbutikk.vertshusbussen.no/produkt/bussbilletter-fotball/hamkam-borte-26-11

 

Bohembussen kjører på hjemmekampene også. Avreise Bohemen ca en time før kampstart - retur etter kamp. 100 kroner koster herligheta og du kjøper billetten på Bohemen på kampdag.

Vertshusbussen kjører fra Vålerenga Vertshus til stadion. Du kan sikre deg sesongkort på bussen for 1200 kr. Send sms til Nina på 91755725. Enkeltbilletter kjøpes kampdag på vertshuset. Bussen kjører på enkelte borteturer også. Vi skryter av det på denne siden så fort vi veit om det.

 

Nyeste innlegg