© Klanen

Bli med til Kristiansund

«Når man har dritt opp til haka, bøyer man ikke hue», heter det. Gutta våre hadde både hue og brystet oppe mot medaljejagende polkagriser fra nord og fikk betalt med å beholde plassen i Eliteserien iallefall en uke til.

Det betyr at man skal pakke lunsjboksen og iføre seg rene underbukser for 22 timers buss tur/retur Kristiansund på onsdag 6. desember.

Kristiansund promoterer seg selv som «fargerik». «Fargerik» betyr «slitsom personlighet og gørr kjedelig». Sånn som når folk sier de har «god personlighet» på sjekkesider på internettet. Så god personlighet at du må desperat bruke internett for å få dyttet den på andre. Eventuelt male huset ditt i 'glade farger", som man gjør i Kristiansund. På onsdag er det vår tur til å tilføre stedet både personlighet og god fotball.

Byen er også kalt «opera-byen» fordi alle vandrer rundt og hyler «AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH!!!!!!!!! JEG VIL BOOOOOOOORT! BORT! BORT! BORT! BORT HERFRAAAAAA! JEG VIL BOOOOOOOOOORT!» osv osv.
Om noen skulle oppleve opera mens de er på mørekysten, vil jeg oppfordre til å gjøre med de som folk gjør med Operaen i Oslo. Tråkke på de. Tråkk til du kun hører bølgeskvulp.

Kristiansund skulle egentlig vært kalt Fosna, som hadde gjort forvirringen med Kristiansand unødvendig.

Vi skal altså til et sted som er kjent for å selge gammel, inntørket fisk til de som man ferierer hos i Syden. At spanjolene tok hevn med å selge innkapslet makrell i tomatsaus til solslikkende nordmenn får vi andre bare ta til etterretning, men vi vet hvor skylden ligger.

Selv om Ole Gunnar Solskjær er fra bygda, så har de ikke akkurat noen legender på den frosne halvdelen av sin bane kommende onsdag, med mulig unntak av Amund Skiri på sidelinja. Det er opp til våre gutter å ikke gi mannen legendestatus for inneværende sesong.

Det er faktisk nå engang slik at det ser ut til at vi har sppillere som vet hvordan de spiller fotball igjen, så første steg av sesongavslutningen starter – om tela tillater- med en varmende seier i den forfrosne nordmørske havna.

Påmelding til buss finner du her.

Bussen går fra Bohemen klokka 08.00 den 6. desember og skal etter planen være tilbake ca 05.00 torsdag morgen.

Nyeste innlegg