Klanen fyller 30 år

Den 5. mai 1991 ble det avholdt stiftelsesmøte på Gamle Bryggerhus ved Bislett og da møtet var avsluttet hadde Klanen sett dagens lys. 

Denne mai-kvelden, etter møtet var unnagjort, hadde Klanen tatt opp sine første 128 medlemmer.

Dette innlegget kommer ikke til å bli en takke-tale hvor vi trekker frem individer som har betydd mye for organisasjonen. Klanen har aldri satt fokus på egne medlemmer, og det å hylle egne medlemmer er ikke Klanens tradisjon.  Vi har og har alltid hatt fokus på at vi er der for Vålerenga, det er Vålerenga vi støtter og det er Vålerenga som skal dyttes opp og frem. Jeg vil allikevel sende en hilsen til alle dere som har bidratt opp igjennom årene. Jeg kommer ikke til å navngi dere men dere veit sjæl hvem dere er.

Å følge Vålerenga gjennom alle disse årene har vært utrolig moro, men ikke bare moro - det har i perioder også vært en sann lidelse.

Klanen har hatt en turbulent reise, det har vært kontroverser, det har vært konflikter men det har også vært opplevelser man aldri vil glemme. Det har vært spillere og det har vært ledere som man aldri vil glemme – på godt og vondt.

Klanen vil alltid være der, Klanen var der når vi rykka ned, Klanen var der når vi rykka opp. Klanen var der for å feire cupgull og Klanen var der for å feire seriegull.

Hvert år går vi gjennom en lang vinter og tenker at i år, i år så tar vi alt. Bare for å igjen oppleve at det gikk ikke helt sånn. Når det er sagt så ser ting bedre ut nå enn det har gjort på årevis – så i år dere, i år så tar vi alt.

Sensasjonen i Istanbul er gjort udødelig gjennom sang på tribunen. Borteturene til London og Newcastle er minner for livet, men vi er ikke ferdig med Europa. I år skal vi igjen spille i Europa og vi gleder oss, nå skal nye minner skapes.

Klanen er til for stående og syngende supportere, og om du blir medlem kan Klanen legge til rette for at du får store opplevelser på stadion. For når du velger å melde deg inn så kan vi bruke enda mere midler på tribuneliv og du har vel lyst til å se hvor spektakulært det kan være på tribunen når vi tar i bruk det flunkende nye TIFO-opphenget på Østblokka?

Klanen har mer enn en gang vært instrument for å redde klubben når konkursspøkelset har vist sitt sanne jeg. Klanen ga midler til prosjektering av Vålerenga Stadion og det kan man trygt si at bar frukter.

Bli medlem, bli en del av oss, få nye opplevelser, få nye venner og få minner for livet for vi – vi vil alltid værra her.

Gratulerer med dagen!

Nyeste innlegg