© Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO

Det aller kjæreste jeg eier

Solen har vist seg frem i dag, jeg kjenner at det begynner å krible.

Fotballsesongen nærmer seg oppstart. Jeg ser håp i vaksinering og jeg tror vi får gått på stadion i år, jeg tror vi får reist på bortekamp.

Årets store høydepunkt blir å delta i Europa. Enga skal til Europa, hurra, hurra. Som sesongkortholder har jeg forkjøpsrett til billetter. Som supporter tenker du sikkert at vår bortekamp blir til Langvekkistan, eller et sted der Svartehavet stopper.

Flaks er noe man skaper selv, det kan jo se ut som at Dag Eilev Fagermo har endret på vår flaks, så kanskje vi får ett hyggeligere sted å reise til. Jeg skal uansett på tur.

I 2020 fikk jeg sett kun en kamp, en regntung og iskald kveld på Nadderud. Ikke inne på stadion, men fra utenfor gjerdet i svingen. Du vet der du teoretisk sett kan se fotball som foregår noen hundre meter unna.

Det året som ble uten hjemmekamper, uten bortekamper, uten bussturer har fått meg til å tenke. Selv om jeg har fått en del kamper på pub med venner så tenker jeg fortsatt på hvor mye jeg savner tribunelivet.

Tenk litt på det savnet, tenk litt på hvor glad du er i Vålerenga. Jeg tror det blir vanskelig å starte en ny sesong uten at du har sikret deg årets sesongkort.

I fjor fikk vi ny trener, Dag Eilev Fagermo kom inn og meldte breialt at «Vi skal trene steinhardt, vi - men ikke på Lillestrøm» og fulgte opp med at «vi skal satse på utviklingen av egne talenter»

I fjor fikk vi tredjeplass – i år blir det enda bedre.

Du liker fotball, du er jo glad i Oslo, du er stolt av Vålerenga, du liker å stå på tribunen og synge og du liker å henge sammen med venner som deler din galskap.

Bli med!

Klaesson, Borchgrevink, Näsberg, Saraoui og Dønnum vil ha deg på tribunen. Både Dag Eilev Fagermo og kaptein Tollås Nation har sagt at de savner deg. Alle veit at Vidar Ørn Kjartansson kommer til å sette 32 mål i år så du må jo på hver kamp skal du få med deg alle måla. Layouni skal lage kaos på kanten og vi skal alle sammen nok en gang gruse Lillestrøm.

Er ikke det nok så vei ikke jeg – kjøp sesongkort her – det koster kun kr 1690,- hvis du er medlem, og det er du vel?

Heia Vålerenga!

Nyeste innlegg