Peke
© © Wiki

Om pekefinger og sånt

«Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din» står det under de aller fleste sakene på klanen.no.

VPN har ikke noen twitter-meldinger å klippe ut idag, så peker derfor fingeren mot Trond L sitt innlegg på klanen.no.
 
«Basere en hel negativ sak på rykter og at kompisen din er dårlig behandla er så ufattelig lavmål», som er akkurat det samme som VPN gjør når de baserer sine meninger på rykter de har hørt. Spør oss, så skal dere få svar.

Det er ikke snakk om noen nemesis eller «oss mot dem»-situasjon. En skribent har sett at problemene kanskje stikker dypere enn gjengs oppfatning på sosiale medier som mener alt løser seg ved å sparke Deila
Vi har provosert med kritikk i våre kanaler før og det vil absolutt skje igjen, om det er en som har brennende ønske om å dele meninger som nødvendigvis ikke er delt av alle Klanens medlemmer.

 
At man stiller spørsmål ved administrativ eller sportslig ledelse må ikke bety brønnpissing selv om kritikken er krass. «Alle de som misliker klubben, eller de som lever av at klubben har dårlig dager», som VPN skriver, er ikke noen vi skal ta hensyn til om vi mener det er grunn til kritikk.
Hvis man velger kvasioptimisme etter 8 tap og negativ murring i og utenfor klubben, så er det selvfølgelig lov, men vi vil heller få slengt «lavmål» etter innleggene våre, enn å leve på kompromiss med hva man skriver fordi noen lever av at klubben vi elsker har dårlige dager.
 
Oppfordrer skribenten å ta en titt på forum og sosiale medier der det er «dyp kjærlighet» til Enga og så komme tilbake med den belærende pekefingeren og si at vi er brønnpisserne.
Om Espeseth tar kritikken med stoisk ro, burde andre ikke være sekundærkrenket på han sine vegne. Han er mer enn nok kapabel til å si ifra selv.
 
Og siden vi er inne på det, ønsket om klansmøte er allerede innfridd. Om ønsket er samtale mellom klubb og Klanen, så skjer dette en gang i måneden. Oftere om det er noe viktig som kommer opp.
 
I tillegg kan jeg si at administrerende direktør har mitt, andre styremedlemmer og redaktørens nummer og vi har hans. Det er felles oppfatning at man kan ta den telefonen når man har noe på hjertet, helst mellom 08.00 og 22.00, eventuelt utenfor disse tidene om det virkelig brenner på dass.
 
Om ønsket til møte er for medlemmer inn mot styret, kaller vi innimellom inn til Styrepils, hvor alle som vil stille spørsmål eller bare slå av en prat er hjertelig velkomne. Så kan jeg også opplyse om at spesielt inviterte som har kritisert styre(t) og stell i Klanen, gjennom blogger, sosiale medier eller på andre måter, aldri dukker opp på disse arrangementene. Ei heller er det mange som stiller (kritiske) spørsmål ved årsmøtene våre.
 
I motsetning til «Klubben er ikke lukka, har du spørsmål får du som oftest svar, men den er ikke særlig åpen», så er vi i klanen.no og i Klansstyret veldig åpne. Vi svarer så fort og godt vi kan på spørsmål på daglig basis og gir tilsvar på kritikk når den innimellom kommer.
 
Så får de som ikke tåler det, bare rette kritikk når vi tør å skrive om ting som engasjerer oss på et dypere plan og ikke er redde for hva alle som misliker klubben skal mene om saken.
 
La oss derfor legge stridsøksen død og heller møte opp mannsterke på søndag og synge oss hese for klubben vi alle elsker. For selv om vi kan være uenige, står vi sammen og kjemper og vinner til slutt

Nyeste innlegg