Østblokka
© Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO

Viktig informasjon om kampen i kveld

Her er noen enkle kjøreregler for mest mulig smidig inngang på Vålerengas stadion.

Det er endelig tid for kamp med 'fulle' tribuner igjen, men det er et logistisk mareritt for alle som er involvert i arrangementet i dag, så det du som skal på kamp kan gjøre for å løse opp på enhver floke er å komme tidlig, puste med magen og ha tålmodighet.

Folk skal testes, sjekkes, logges inn, registreres, scannes, guides og plasseres, så det beste er om vi alle tar forholdsregler før kampen idag for å lette trykket mot teststasjoner, innganger og ikke minst alle fabelaktige frivillige som stiller for at nettopp du og jeg skal få gå på kamp.

Supporttribunen/Østblokka er delt inn i tre kohorter av 500 personer. Det midtre feltet er forbeholdt aktivt, syngende supportere og vil fungere som sangfelt. Om du vil se kamp uten å ønske å synge deg hes, gå heller til inngangene mot hjørnene.

Her er vital informasjon du må ta med deg og gjennomføre om du skal inn på stadion:

- Bruk munnbind! Det er påbudt med munnbind for å slippe inn og det skal brukes helt til du kommer på plassen din inne på stadion.

- Om du skal teste deg,  er testsenteret åpent fra klokken 12 på kampdagen. At det kalles hurtigtest betyr på ingen måte at du kommer inn på kampen om du stiller deg i testkøen klokka 19.47.

- Beregn stor pågang og derfor god tid. Man må registrere seg for smittesporing, slik at det står skilter eller folk med pad'er med en QR-kode for HVER ENKELT INNGANG. Det er for å kunne spore hver kohort, så finn frem QR-kode leseren og registrer deg ved inngangen.

- Logg inn og ha HelseNorge siden/ koronapass-appen åpen når du kommer til inngangen. Etter å ha registrert deg for smittesporing, kan du vise godkjenningen ved neste hinder.

- Igjen, pust med magen og ha tålmodighet. Det er mange som skal inn og mange som stresser unødvendig. Hverken de, du eller de som jobber med å få alle inn trenger sure miner fordi noen har glemt sesongkort, koronapass, test, registrering, ølen i baklomma og fyrverkeri i underbuksa.

- Husk billett og sesongkort. Husk riktig billett og sesongkort. Sesongkort for 2020 fungere ikke lenger. Du skulle tro det var unødvendig å opplyse om, men du skulle bare ha visst... Uansett hvilke regler du «har hørt det er», så praktiserer fotballen egne regler for smittevern. I tillegg har klubben enda strengere regler. Bare følg denne informasjonen du har fått og all nyttig informasjon fra klubben sin side på stadion, så skal eneste bekymringene være hvor mye gutta vinner med ikveld.

 

KORTVERSJONEN:

- Kom i god tid

- Husk munnbind

- Pust med magen

- Registrer deg med QR-kode

- Pust med magen

- Ha koronapass/HelseNorge-siden klar

- Pust med magen

- Ha billett og sesongort klart

- Syng høyt og kos deg på kamp

Nyeste innlegg