Klansstyret 2017

(c) Jan Ståle Flattum
(© Jan Ståle Flattum )

Under årsmøtet for noen måneder siden ble valgkomiteens innstilling om nytt styre vedtatt. Her kommer en kort presentasjon av de som sitter i styret i Klanen i 2017. 

Det nye styret består av en god blanding av veteraner og nye fjes. Det ryktes også å være det yngste på en god del år, så får vi se om gjengen gjør den jobben som kreves. 

På illustrasjonsbildet i saken ser du hele styret samlet. Fra venstre står: unge og lovende Robin Grov (vara), Anders Berge, Axel Asphaug, Lasse Lukacs, Erling Rostvåg, Jostein Ellingsen, Jonas Almaas (vara), Lars Oppi og sist men ikke minst Jan-Erik Ullevold Sveen. 

Mye av fokuset på de første møtene har naturligvis vært på ny stadion og alt det fører med seg, samt samlingen i svingen. 

Som vanlig vil de høre fra deg hvis du har noe på hjertet, enten ris eller ros. De kan også nås ved å sende mail til ks@klanen.no eller ved å huke tak i en av dem når Vålerenga spiller. Det hender også de tar seg et glass både før og etter kamp på et av "våre" vannhull. 

Ansvarsområder og rollefordelingen mangler bare noen små detaljer før de er klare. Det vil legges ut etter neste styremøte som holdes 18. mai.