Vålerenga trenger din hjelp - ta med spade

(c) EspenB
(© EspenB)

Det innkalles til dugnad tirsdag. Vinteren skal vekk fra stadion!

Det er slik at noen glupe hoder i fotballforbundet har bestemt seg for at fotball på vinteren er gøy, fint, smart og alt det der. Og at landslaget som består av 95% spillere som spiller i utlandet blir skikkelig gode av det på mirakuløst vis.  

Det har klubbene måttet rette seg etter, og det gir naturlig nok en del utfordringer som en sommersport ikke skal trenge å møte.

Snø, for eksempel. Snø er en utfordring nå.

Snø finnes i uante mengder rundt om i det ganske land nå om dagen, men vi slipper å fjerne alt.

Klubben har for lengst fjerna snøen på banen og de yngre fotballagene måker tre av tribunene som en del av styrketreninga før sesongstart. Fiffig! 

Da er det bare igjen en tribune. Den tribunen er vår. Det er selvfølgelig tribune sør - supportertribunen, Norges klart beste tribune jeg snakker om.

Det har falt en del snø på den i vinter, og den skal vekk innen første hjemmekamp. 

Klubben har bedt oss brukere/hoppere/viftere av flagg/sangere/blussere/skjerfsvingere om hjelp, og ønsker å tromme sammen til en dugnad tirsdag 13. mars klokken 18:00.

De ønsker seg 15-20 personer som kan spa snø i ett par timer, og det bør vi kunne hjelpe dem med. Om noen fra Ikaros, noen fra Klanen, og noen som ikke er medlem av annet enn klubben eller korttidsminneforeningen tar turen er mye gjort.

Klubben har utstyr til ca 20 personer, men ta gjerne med snømåka di sjøl om du har et nært og inderlig forhold til den.

Det er supporterkoordinator Matijas Loeb som koordinerer dugnaden, og han blir skikkelig glad om du senderen mail til sk@vif.no om du har til hensikt å hjelpe klubben i ditt hjerte med å gjøre vår nye flotte stadion klar til sesongpremieren mot Odd søndag klokka 20:00.  

Ikke kom her og si at ikke bidrag for klubben din har vært en livslang drøm. Nå har du sjansen!  

Jeg har skrevet om noen låter som med fordel kan synges underveis - eller kanskje ikke:

Måk snø! Om du er Vål`enga, måk snø!

Hei hå, hei hå - vi fjerner snøen nå

Vi skal fjerne hele vinter`n, vi skal fjerne hele vinter`n. Vi skal fjerne hele vinteren og på søndan`får bønda bank, bank, bank! 

Og sist men ikke minst:

Du måker for flere enn bare deg sjæl, når du er i Enga!