Støtt damene i NM-semi mot LSK lørdag!

(c) Knuppeluppen Anders Grydeland / Grydis.no
(© Knuppeluppen Anders Grydeland / Grydis.no)

Damenes eneste sjanse til edelt metall skal sikres på vårt eget stadion. 

Lørdag blir en hektisk dag for Vålerengafamilien. Hockeygutta spiller borte i Stavanger, herrelaget spiller borte mot Stabæk og damene skal altså ut i sin andre semifinale noensinne.

Den spilles hjemme på Valle og avspark er 13:00.

Damene fillerista Avaldsnes forrige helg men tapte ufortjent 1-0. De fillerista Stabæk på onsdag men klarte bare 1-1. Nå kommer altså Team LSK på besøk.

Da har vi møtt de tre topplaga på ei uke og seieren kommer nå. I serien ligger Vålerenga på 8. plass.

Men nå snakker vi cup. Der herrene feila så sårt mot Sarpsborg 08 kan damene stige frem og gjøre cupfinalehelga spennende for oss urbane Vållerengafanatikere. 

Ta turen på Valle lørdag og støtt damene våre frem til finale. Du rekker både damekampen på Valle og herrelaget ute på Bekkestua så det er bare å lade opp til en herlig Vålerengadag.

Rekker du bare en kamp foreslår jeg at du velger damekampen. Semifinaler vokser ikke på trær i denne klubben.

Og disse pipipene møter mannsterke opp. Lillestrøm har samme posisjon i damefotball som Rosenborg har i herrefotballen. Det i seg selv er nok til å kjenne kvalmefornemmelsen stige i halsen. De har vært overlegent best de siste åra, og lite er verre enn seiersvante togstasjonbeboere.

Damene trenger all støtte de kan få. Du kan gi dem den, så dette er en nobrainer. Møt opp på Valle klokken 13.00 på lørdag og hjelp damene frem til finale!

Vertshusbussen kjører til Stabæk fra Vålerenga Vertshus 16.30 og har fortsatt noen plasser igjen. Pris 150 blanke norske kroner. De kjører oppom og henter ved Vålerenga Kultur- og Idrettspark om du ønsker det. Påmelding via SMS til Nina på 91755725. Si ifra om du vil hentes på VKIP, men det er en fin spasertur ned til Vålerenga Vertshus også.

Involver deg, støtt Vålerenga Damer!

Vi skal vinne finalen!