Same procedure as last year

(c) EspenB
(© EspenB)

Årets viktigste kamp står for tur, kvartfinalen i cupen! Det var vanvittig jevnt i seriekampen for 2 uker siden, og det var Rosenborg som ufortjent fikk seieren, med god hjelp av Moen. Men dette skal revansjeres på onsdag!

Gutta har vist at de er vanvittig gode når det gjelder og de kommer til å revansjere seg. Trønderne kommer sikkert til å spytte på sine egne ballgutter mens vi feirer avansementet i cupen. Det kommer til å bli så deilig

Jeg var blant dem som dro opp i fjor, og for en tur det ble! Det kanonskuddet til Dønnum er på topp over mine øyeblikk på tribunen, og faktisk over målet til Bård mot fugla. 1-2 målet var jo også helt sykt, får gåsehud bare på tanken på den kampen.

Var du blandt du uheldige som ikke var der i fjor så har du fått muligheten nå og den må du ta, for vi kommer til å vinne i år igjen. Dette er en ny tradisjon! Kamptidspunktet er klønete i kjent NFF-stil, men det er lett verdt en fridag eller fly rett etter jobb. Seier oppleves best på tribunen. Alle mann til Lerkendal, kom og lag trøkk, her skal det hvertfall ikke være noe tåpelig stilleaksjon!

Ses på Three Lions og Lerka!

Pris Bohembussen tur/retur 600. Avreise fra Bohemen Sportspub klokka 09:30.


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!