NSA-billetter til landskampen mot Nord-Irland

(c) NSA
(© NSA)

Våre beste menn skal ut i strid igjen. Denne gang er det Nord-Irland som gjester Ullevaal og du har muligheten til å stå på NSA sitt felt. I forbindelse med denne kampen deles det også ut 300 gratisbilletter til de som først til mølla. 

Landslagskamp: Norge - Nord-Irland, 8. oktober klokka 20:45!

Først og fremst, ulovlig sen info, så det er bare å beklage til de som har ventet på informasjon rundt billettsalg til NSA-feltet denne kampen.

Førstemann til mølla!
De 300 første som melder seg på (max 1 billett per henvendelse) ved å sende en forhåndsreservasjon til mailadresse klanennsa@hotmail.com får billetten gratis! Dette er altså en kvote totalt for alle supporterklubber som er medlem i NSA. Så hvis f.eks 100 fra Plankehaugen melder sin interesse, så er det 200 igjen. Det gjelder som vanlig på NSA sitt felt, 223 i Bendit. Etter at alle disse er reservert, er vi tilbake på 150,- per billett. Kampstart er kl 20.45.

Alle reserverte billetter må hentes senest 15 minutter før kampstart (kl 20:30), hvis ikke blir de solgt til andre supportere. Husk kontanter, og svært gjerne også nøyaktig beløp som skal betales. Vi tar også imot betaling på Vipps!

Vi har stand på vanlig sted, rett ved siden av inngangen til Burger King, i Bendit-svingen, og er på plass 1,5 time før kampstart, altså fra kl 19.15.