Klansstyret 2018

(c) Mina Finstad Berg
(© Mina Finstad Berg)

Den 7. mars ble valgkomiteens innstilling om nytt styre vedtatt under Klanens årsmøte. Her kommer en kort presentasjon av de som sitter i styret i Klanen i 2018. 

Det nye Klansstyret består av en god blanding av veteraner og nye fjes. Det er den yngste styresammensetningen på en god del år, så det er en god blanding av ungt pågangsmot og tillært kunnskap gjennom årevis med byråkratiske driblinger.

På illustrasjonsbildet ser du hele styret samlet. Fra venstre står: Robin Grov, Marthe Kongelf Bito, Truls Nagell, Jostein Ellingsen, Trond Larsen, Katinka Larsen Hem, Jonas Nilseng Almaas, Erling Rostvåg og Lasse Lukacs.

Hovedfokus for det nye styret blir tribunekultur, hvordan få flere på kamp og forventningene til hel sesong på egen stadion, samt hvordan legge best til rette for hockeyfolket før vi returnerer til Jordal i 2019.

Som vanlig vil de høre fra deg hvis du har noe på hjertet, enten ris eller ros. Styret kan nås ved å sende mail til ks@klanen.no eller ved å huke tak i en av dem når Vålerenga spiller (før/ etter kamp eller i pausen, selvfølgelig). Det hender også de tar seg et glass både før og etter kamp på et av våre vannhull.

Kontaktpersoner for arbeidsgruppene (arbeidsgruppene har egne ledere):

Turgruppa – Jostein

Hockey – Jonas og Robin
Tifo/ tribune - Katinka

KST – Marthe

Medlemsservice – Trond

Klanens Webradio – Trond

Enga Media – Lasse og Jonas

Økonomi (Marit) – Trond

Spenn & Sånn – Trond og Jostein

Miniklanen – Truls

Dataklanen – Erling

Klanen.no – Jonas

Klansropet – Lasse

Børst og Ball – Jostein

Talspersoner (første og andre talsperson) – Erling og Lasse

Sikkerhetsansvarlig – Marthe og Katinka

Kontakt mot VFE – Erling og Lasse

NSA (supporterkultur) – Marthe

NSA (landslaget) – Jonas

Kontakt Klanen