Klanen søker nett-helter

(c) Klanen
(© Klanen)

Som de fleste vet er Klanen og Klanen.Nos liv og virke tuftet på frivillighet. Nå søker vi nye frivillige helter til spennende "jobber"...

Klanen er hva medlemmene gjør den til. Det er det mange som glemmer i farten i sin travle hverdag på nettet.

Vi søker nå følgende helter:

Faste skribenter. (Nesten) uansett hva du brenner for innen Vålerenga-sfæren er du velkommen. Det er ikke farlig å skrive for Klanen.No, tvert i mot. Et hvert bidrag vet vi blir tatt i mot med åpne armer og lest av mange. Som fast skribent blir du også medlem i vår emiente redaksjon, en redaksjon som hjelper til med å finne gode emner og som er behjelpelig med arbeidet med artikler.

Digital vaktmester. Klanen.No er drevet av ildsjeler, og det er ikke alltid ting blir puttet de de skal i iveren etter å få ut en artikkel eller lignende. Da trenger vi en digital vaktmester som kan ryddt og smekke oss på fingrene. Ingen forkunnskaper er nødvendig, all opplæring vil bli gitt.

For alle stillinger gjelder lønn i himmelen og å få være del av et inkluderende arbeidsmiljø. Alder er ingen hindring, men for å hindre forgubbing håper vi yngre folk også melder seg til tjeneste.

Er du en av våre fremtidige kolleger? Kontakte oss på redaksjonen@klanen.no.