Klanen søker digitale krigere

Ingen forbindelse

Klanen.No driver ikke seg selv. På den ene side har vi folka, nyhetssprederne og meningsbærerene, på den andre siden serverne våre. Midt blandt disse to sloss våre digitale krigere for at systemene og folka skal ha best mulig arbeidsforhold. Og nå, ja nå trenger vi DEG!

Det høres kanskje skummelt ut, "digitale krigere", men det er det ikke. Vi er console jockeys, våre våpen inkluderer tastaturet og en skitten kaffekopp. Og så går vi på Vålerengakamper så ofte vi kan.

Dere vi søker etter bør kjenne forkortelser som HTML, CSS, PHP og SQL, og gjerne klare hakke sammen noe i dem, men det er ikke et must. Systemet vi skal bytte til er Joomla. Det behøver du ikke kunne; det kan du lese deg opp på. For såpass oppegående er du; nye ting skremmer deg ikke, det tar du på strak arm med den backing vi kan gi.

Alder er ingen hindring, er du 15 eller 50 er ett fett.

Interessert?

Kontakte Hr. Atle Enersen per elektronisk post; atle.enersen@gmail.com.

Heia VIF!


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!