Kampdag. Vålerenga speller!

(c) EspenB
(© EspenB)

Vårt fantastiske hockeylag skal i manesjen i Furuset Forum i kveld. Mot Kongsvinger. Vi gir deg all forhåndsomtalen du trenger i livet ditt.

Skadeplaget

På lånt is

Trener i ungdomshallen på Jordal

Spiller kamper på Furuset

Trenerne sitter i ei brakke på Jordal, der de må gå på utsiden for å få skifta mening.

Administrasjonen sitter på Kalbakken.

Ikke optimale arbeidsforhold, altså.

Likevel er det et vinnerlag som entrer isen i kveld. Et lag med sjel, innsats og evne til å blø og krige for poengene.

Bare sjekk dette:

- 26 poeng av 30 mulige på de 10 siste kampene.

- Seks seire på rad

- Rasmus Ahlholm har levert 16 målpoeng (8+8) de siste 10 kampene. Det er best i GET-ligaen per mandag kveld! Tobbe Lindström har 13 poeng (6+7) 

Og gutta har blitt mer disiplinerte. De pådrar seg langt færre utvisninger, og det er en suksessfaktor, for vi har også blitt langt vanskeligere å score på.

Bakerst er Søberg en levende vegg igjen. På de siste 10 kampene har han en redningsprosent på meget habile 93,9. På de siste to har han stoppet småsjuke 96% av skuddene!

Så til tross for at Ylven, Lyngset, Csiszar, Stene og nå også Ask er ute leverer gutta på meget høyt nivå. 

Der de rutinerte har måttet gå av is har de unge tatt stort ansvar. Det er gøy å se og det er veldig betryggende for fremtiden.

Og unggutta spiller på seg uvurderlig rutine mens vi bare vinner og vinner. Det er aldeles nydelig!

Og måla til Thomas Olsen er verdt inngangspenga aleine! 

Den dårlige seriestarten vår gjør at vi er på 5. plass på tabellen. Den gode innsatsen de siste kampene medfører at vi har bykset oppover tabellen. Vi er nå et hav av poeng foran bunnlaget Oilers, og vi nærmer oss Frisk og Lillehammer med stormskritt. Vi nærmer oss topp fire nå, baby. Det er der vi hører hjemme!

Og ryktene forteller at kaptein Speedo, Brede Csiszar, muligens er fit for fight etter kragebeinbruddet i kveld. Det høres tidlig ut, men den som er i Forum får se!    

Kongsvinger da? 

Skadesituasjon aner jeg ingenting om, men det er tydelig at de har truffet veldig bra med treneransettelsen i sommer. Ed Galiani har fått ting på stell og de fremstår som et helt annet lag enn tidligere sesonger. Han har skaffa noen gode importer som leverer jevnt og trutt for laget. Keeperne Kilar (oppdatert: Informerte kilder melder at Kilar fikk nok av de dype skoger og har reist til Tyskland) og Ekeberg har begge over 90 i redningsprosent.

De er ikke lenger kasteballen vi har vært vant til de siste årene.

Kongsvinger er ingen formidabel motstander, men de har vist at de er å regne med, og at de kan ta poeng fra alle om de har dagen. La oss håpe de ikke har dagen i dag.

De har samla sammen 18 poeng på 26 kamper i årets sesong, og har heng på Stjernen og Lørenskauen. I fjor tok Kongsvinger 6 poeng på 45 kamper i grunnspillet. En voldsom forbedring i år.

De beste poengplukkerne er Trnavsky med 20 poeng (10+10) og Larssen Berger med 17(10+7).

Det er dermed duket for et spennende oppgjør i Furuset Forum i kveld. Klarer Vålerenga å fortsette seiersrekka eller skal Kongsvinger stikke kjepper i hjulene på Vålerenga-toget?

Vær der, opplev det. Du karer deg ikke uten lyden av kølle mot puck. Pucken droppes 18:30.

Med deg på tribunen! Billetter kjøper du i døra eller på nett nå. Kjøp med til en kompis eller tre også.

Vi sees i Furuset Forum! 

Trenger du mer hockey i livet ditt har Overblikket en ny artikkel ute. Om kveldens kamp, selvsagt.

Overblikket er din daglige kilde til at som er fin og vakkert her i verden.

Og så sier dem at Klanen ikke skriver om hockey. Folk, ass! 

 

   


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!