Informasjon om togturen til Gjøvik

Ingen forbindelse

250 togbilletter, fordelt på tre kjente utsalgssteder, til Gjøvik er nå i salg. Bli med Klanen Railways på tur! 

8. september er nå bare en drøy måned unna og vi har i dag fredag startet billettsalget til togturen til serieåpningen i hockey på Gjøvik. Her følger derfor litt mer informasjon rundt turen og billettsalget. 

For å ta billettene først, så koster de 200,- tur/retur. De er nå i salg hos Vertshuset og Sjappa, og fra mandag også tilgjenglig på Bohemen. Ta gjerne med cash for å gjøre det lettest mulig for våre kjære vannhull.

Viktig informasjon: Alle som vil være med på tur må kjøpe billett på forhånd. Det er altså IKKE mulig å reserve plass og betale på toget. 

Vi ber alle som vil være med om å kjøpe billett så fort som mulig, så vi er sikre på at det blir nok påmeldte til at turen kan gjennomføres. 

Toget går fra Oslo S klokka 16:10 og er fremme på Gjøvik 50 minutter før dropp i Gjøvik Fjellhall.

Noen lurer kanskje på om det blir mulighet for å kjøpe øl på turen. Det jobber vi med, men den største utfordringen der er hvordan vi skal holde de edle dråper kalde underveis. Så hvis noen har noen gode ideer, så vil det settes pris på om du kan dele de med oss.

Tog passer kanskje ikke for alle og da er jo buss et glimrende alternativ. Support-bussen er full, men Vertshusbussen har fortsatt ledige plasser. Turen koster 300,- og du kan melde deg på ved å sende SMS til Nina på tlf: 917 55 725. Bussen kjører fra Vertshuset klokka 16.00