Hockeylørdag 16. februar

(c) Vertshuset
(© Vertshuset)

Lørdag 16. februar spiller Vålerenga mot Frisk/Asker i Furuset Forum. Det er en av svært få lørdagskamper i Forum i år og vi benytter derfor muligheten til å lage en fest ut av det på Vertshuset. 

Vålerenga Hockey leder som kjent GET-ligaen med 6 poeng (med en kamp mindre spilt) når seriespillet nå går inn i avslutningsfasen. De fortjener med andre ord fulle hus og vel så det i alle resterende hjemmekamper frem til bøtta heves rundt påsketider. Første mulighet til det blir mot Frisk lørdag 16. februar. 

I forbindelse med den kampen åpner Vertshuset dørene til det vi har kalt hockeylørdag både før og etter kamp. Kampstart er 16:00, så det blir en lun opplading før kamp fra dørene åpner klokka 12:00. Her har Glenn Jensen sagt at han kommer innom med et par spillere som ikke skal spille for å mingle litt med fansen. 

Klanen har satt opp buss (leier Enga Romerike) og den går klokka 15:00. Prisen er satt til 50,- tur/retur. Det blir naturligvis salg av leskende drikke på bussen og den vil også være åpen i pausene. Forøvrig er det cash som gjelder på bussen. 

Etter kamp returnerer bussen til Vertshuset der festen fortsetter. Vi jobber med å få spillere til å komme da også og regner med at det går i orden. Men siden det er tøff kamp igjen i Sarpsborg få dager etter, så må vi be om at dere ikke spanderer så mye annet enn Solo på gutta. 

Ingen Premier League eller annet rør denne dagen, så her bør det være en selvfølge at du drar for å se landets beste hockeylag i aksjon. Nærmest like selvfølgelig bør det være at du blir med på Vertshuet før og etter. 

Så dra med deg en kompis eller fem og la oss fylle Forum, Huset og bussen! 

/Jonas A
på vegne av Klansstyret