LIVE: Vålerenga- Lillehammer

(c)
(© )

Klanen.no følger kveldens viktige GET-ligakamp mellom Vålerenga og Lillehammer i Furuset Forum. Det er årets siste seriekamp på "hjemmebane" for Vålerengas del. Seier i kvelde er ekstremt viktig for å kunne beholde tredjeplassen i serien og kunne sikre oss hjemmebanefordel i sluttspillet.

3. periode:

Kampen er over. Vålerenga vant 4-0. Veldig bra kamp!

Vålerenga ser ut til å tro at kampen er over nå, så Søberg må stadig varte opp med gode redninger. Kom igjen nå, Enga. Fullfør!

De siste minuttene har Lillehammer plutselig skapt noen sjanser. Søberg har dog vært i det umulige hjørnet. Nå gjelder det bare for resten av laget å stå på slik at Søberg får sin shutout.

Vi er litt over halvveis i siste periode nå og Enga gjør i grunnen akkurat som de vil. Nivået har sunket, men LIK setr ikke ut til å ha noe som helst på by på.

7.28: 2 min Lillehammer. Bakken for med vilje å forsinke spillet.

6.20: 4-0! Jonas Knutsen smeller inn pucken etter at LIK forgjeves prøvde å få pucken ut av sonen. Uassistert.

5.06: 2 min Lillehammer. Bakken for tripping.

Det har vært noen rolige første minutter av denne perioden. Enga er fornøyd med å la tiden gå og LIK har ikke så mye å by på.

Pucken er droppet for tredje periode. Kom igjen, Enga!

2. periode:

Andre periode er over med stillingen 3-0 til Vålerenga. Denne kampen har så langt vært svært positiv for Vål'engas del. Vi har vært totalt dominerende i begge de to første periodene og LIK klarer nesten ikke å skape noe som helst. Enga burde hatt en scoring eller to til for at resultatet skulle ha speilet banespillet så langt. Det vi har sett frem til nå er neo av det burde jeg kan huske å ha sett Vål'enga denne sesongen. Får vi en solid tredje periode også, så ser dette svært så lyst ut både med tanke på å sikre tredjeplassen og ikke minst med tanke på sluttspillet. Skuddstatistikk 2. periode: 15-7.

19.41: 2 min Vålerenga. Knutsen for hekting.

Resten av undertallet går enkelt for Engas del. Vi har fullt lag.

Da noterer vi kvelden første sjanse for Lillehammer. En direkteskudd går via tverrliggeren og over.

16.22: 2 min Vålerenga. Lagstraff for å ha for mange spillere på isen.

Ny stor sjanse til Enga. Ylven og Lindstrøm kommer to mot én. Lindstrøm kliner til på direkten, men nok en gang er Bengstberg der og redder flott.

De siste minuttene har ikke Enga skapt de store sjansene, men pucken er stort sett i LIKs sone. Enga ser fortsatt bra ut.

Halvveis i midtperioden så ser Vål'enga ut til å ha fullstendig kontroll på denne kampen. Vi er stadig frempå og skaper muligheter, mens LIK er helt fraværende. Hadde dommerne gjort jobben sin hadde Enga hatt et par power play også.

Så er Enga veldig nær 4-0 etter et flott angrep hvor Trygg fikk avslutte rett foran mål. Denne gangen var dog Bengtsberg med på notene.

1.30: 3-0! Jadda! Etter først å ha skutt i stolpen, klarer Enga å bite seg fast i LIKs sone. Filip Gunnarsson står rett foran keeper og styrer en puck opp i hjørnet. Assist til Ahlholm og Øksnes.

0.57: 2 min Lillehammer. Lagstraff for å ha for mange spillere på isen.

Da er vi i gang med midtperioden her i Forum, Kom igjen, Enga!

1. periode:

Første periode er over med stillingen 2-0 til Vålerenga. Det er en fullt fortjent ledelse til et Vål'enga-lag som har dominert den første perioden. Laumann Ylven har herjet med LIK-spillerne så langt og virker å være i skikkelig spillehumør. Forhåpentligvis klarer både han og resten av Vålerenga-laget å holde det nivået de har holdt så langt i kampen. Enga ser i hvert fall ikke så omstendelige ut som de har gjort i noen kamper. Og klarer de å spille like bra undertall resten av kampen som det de gjorde i det første undertallet, ser dette lovende ut. Veldig bra periode av Enga! Skuddstatistikk 1. periode: 16-7.

17.35: 2-0! Rasmus Juell setter pucken inn via tverrliggeren. Et strålende mål! Assist til Braavold og Fischer.

14.00: 1-0! Vår alles Martin Laumann Ylven smeller pucken opp i krysset fra midten av slottet! Assist fra Ahlholm.

Bra undertall av Vålerenga. LIK skapte ingen verdens ting.

9.01: 2 min Vålerenga. Lagstraff for å ha for mange spillere på isen.

Vi er snart halvveis i første periode og vi har ennå ikke fått noe mål her i Forum. Enga er fortsatt det førende laget, selv om kampen har jevnet seg ut de siste minuttene.

Vålerenga har hatt et klart overtal de første minuttene her på Furuset og har skapt et par gode sjanser. Foreløpig ingen uttelling dog.