BREAKING NEWS: Espeland klar for Vålerenga

(c) vif-hockey.no
(© vif-hockey.no)

Stefan Espeland skal igjen aksle trøya til Iskrigerne, nå kommer han hjem!

Den offensive 28-åringen skal ha signert en treårskontrakt samt at han spiler ut denne sesongen i følge TV2. Det er gode nyheter for klubben vår!

Det betyr at man allerede nå begynner å signere navn som skal løfte klubben frem til den nye storhetstiden når Jordal Amfi en gang står ferdig.

Stefan Espeland er en av de gutta. En rutinert røver som har en fortid i klubben vår. Han hadde først et låneopphold i 09/10-sesongen før han kom permanent i 2011 og ble ut sesongen 2015. 

Nå er han tilbake! 

Den venstrefatta backen har levert 99 poeng i grunnspillet for oss og han har skaffa oss 32 poeng fordelt på 4 sluttspill. Det er gode tall for en back! Jeg husker ham som en strålende offensiv spiller som nok kunne glemme seg litt bakover innimellom. Det siste har han vokst fra seg. Han hadde god +/- både for oss og for skauen.  

For å adressere elefanten i rommet med èn gang: Mange supportere var meget skuffa da han gikk til Lørenskauen sommeren 2015. Munnhellet var at han stikker av mens klubben vår sliter. Stefan sjøl sa han hadde stagnert og trengte miljøskifte.

Det var jeg helt enig i, den Espeland vi så sesongen 14/15 var en blek skygge av den Espeland vi hadde sett vokse frem sesongene før.

Han gjorde (dessverre vil nok mange av våre supportere si) sakene sine bra for Lørenskog og blomstra opp igjen. Såpass bra at han har vært i utlandet frem til nå. Det er en meget god hockeyspeller som igjen skal snøre på seg ståla for Vålerenga.

Nå kommer faen meg Manglerudgutten hjem til Oslo igjen. Det gledes!

Den OL-uttatte spilleren ønsker velkommen med store smil. Det blir stas å se deg i drakta vår igjen Stefan. Kjør hardt, og lykke til i OL!

Sammen skal vi snart heve bøtter igjen!

 

   


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!