Alle mann til Jordal

(c)
(© )

Tirsdag førstkommende kl. 16:00, altså i morgen, går istreningen med strippestraffer av stabelen i ungdomshallen på Jordal. Det er ikke første istrening, men la oss kalle det første offisielle. Strippestraffer står altså på planen, men Klanen stiller også med varme pølser i tillegg til de kalde badetissene som potensielt flagrer over isen.

Første offisielle istrening, som avsluttes med strippestraffer, er blitt en årlig happenening med mye folk. Mange folk ser rett og slett på dette som starten på sesongen,, og det valfartes fra selv de mest avsondrede strøk for å få happeningen med seg..

Nå utvider Klanen i samarbeid med både elite- og breddeklubben happeningen. Etter treningen serverer Klanen pølser utenfor, og det blir anledning til å kjøpe brus.

Etter (for noen) ydmykelsen og dusjen kommer spillerne for å mingle og sikkert mene noe om sesongen som ligger foran oss hvis man spør. Og kjenner vi spillerne rett blir ikke ønske om å ta bilder avvist. Her sjansen til å slå av en prat, for eksempel med Martin Røymark som nå er klar for Vålerenga Ishockey.

Så, 16:00 i ungdomshallen - vær tidlig ute, for det blir koselig og trangt!