Før Strømsgodset borte

(c) Wiki
(© Wiki)

Vålerenga tar med seg sine beste menn og ett digert bortefølge til Elvebyen på Søndag 11. august, klokken 20:00. Vi ønsker oss 3 poeng og velkommen til seriekamp.

Denne kampen er et minefelt. Vi møter laget som ligger på definitivt sisteplass i serien. Vi ser mot medalje, og tenker at dette kan bli en veldig fin sesong. Da pleier det å gå rett til helvete. Så dersom jeg håner Godset, og smeller til med optimisme, da slår jinxen rett inn og vi får mål mot oss med scoringer fra både Mos, Stengel og han der ukjente som scorer sitt første eliteseriemål på 13 år.

Så er Marienlyst, vi vant er i 2014, og i 2008, ikke akkurat en endeløs rekke med suksesser.

Så er det Jostein Flo, som har vært ute med minivanen og hentet spillere i store grupper i hele sommer, har de skiftet sport der nede? Spiller de nå amerikansk fotball? Eller var det slik at når Marcus Pedersen tok med seg egoet og vandret ut portene så måtte det 1100 nye menn på plass for å fylle tomrommet?

Dette er en klassisk, denne kampen skal Vålerenga vinne. Like klassisk er det at lag som virkelig må komme seg ut av en negativ trend gjør dette mot Vålerenga. Vi er om ikke annet gavmilde, joda, alle skal få.

Men i dag er det slutt, i dag fyrer vi av alle kanonene, publikum kommer i stort antall fra Oslo, vi kommer for å se Vålerenga vinne, vi kommer for å se at Herman Stengel krabber godt ned i OBOS-dassen. Vi kan mer enn gjerne skylle han rett ut i elva.

Jeg frykter overhodet ikke Strømsgodset, jeg er bekymret for at Vålerenga skal snuble i seg selv. Strømsgodset er på sisteplass med kun 10 poeng og vi har 25. Vi fikk unna den tradisjonelle «trå kamp etter pausen» kampen sist helg med 1 poeng, og nå går vi rett over i høstjakta og det er på tide og legge inn noen tre-poenger, side om side.

I dag får du ikke noen statistikkpakke, vi skal vinne denne kampen, alt annet er under godkjent

Kom til Drammen, det blir et lystig lag

Heia Vålerenga


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!