Veien tilbake: Verdensnyhet om Vålerenga Ishockey

(c) Atle Enersen
(© Atle Enersen)

Espen Knutsen


Det har være en lang sommer. Hver sommer er det en lang sommer, men nå er endelig tiden inne for å hylle isen igjen. I dag skal jeg ta tak i en stor nyhet, Vålerenga Ishockey får sin egen podcast, og jeg skal gi dere et par hint om hva dere kan forvente der å finne i den.

En verdensnyhet altså, Vålerenga Ishockey får sin egen podcast, og det ikke ved klubbens egne hender – det er Radio Metro som produserer podden. Jeg skal ikke legge ut i det vide og brede hvorfor det er en fordel at det er en uavhengig aktør som står for produksjonen av dette, men det er det definitivt.

I en setting hvor klubben mener om seg selv ville vi neppe fått det objektive, granskende blikket på seg selv, og kanskje ville ikke klubben tørre stille de vanskelige spørsmålene om seg selv.

Bak spaker og mikrofoner finner vi snakkemaskinen Erik Engen og kunnskapsminister Anders Blegeberg.

Første pod ut er med Roy Johansen og Espen Knutsen, dernest kriger man videre på med Filip Lalande, og så en pod fra Ironman 2019.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

(c) Atle Enersen
(© Atle Enersen)

Roy Johansen


Podden skal komme hver uke. Den ene uka med et portrett eller noe i den duren av en personlighet i studio. Den andre uka k(l)ikker makkerne Blegeberg/Engen på det sportslige, hva har skjedd de siste 14 dagene og hva forventer vi oss de neste.

Dette er sårt tiltrengt tiltak som skulle være her for flere år siden. Det har vært en skam at en sfære som Vålerenga Ishockeys ikke har hatt en egen podcast som dekker klubben.

Men nå er det endelig her. Og selv om det er Radio Metro som publiserer podden innenfor sin sfære er alle krefter som produserer podden frivillige. Som vanlig er det smått med penger rundt Vålerenga, i hvert fall til sånt som dette, og da er det et gode at kompetente folk bretter opp ermene og leverer et produkt folk vil ha.

Vi tror dette er hva dere vil ha.

Både Klanen.No og «Veien tilbake» skal fortelle der om når, hvor og hvordan få lyttet til herligheten så for det lanseres som nok bare er dager unna.

Jeg gleder meg, det bør dere gjøre også. For vi har spilt inn første episode.

Den er altså som nevnt med Roy og «Shampo».

Og den der bra!

Og dette er enda et positivt tiltak på veien tilbake.

God natt, Vålerenga. Hvor enn du er…

(c) Atle Enersen
(© Atle Enersen)

Erik EngenForfatteren forteller mest om Vålerenga Ishockey, men dette representerer ikke nødvendigvis Klanens eller klubbens offisielle meninger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn.

Lykke til med lesingen, vi håper du finner noe du liker.

Veien tilbake sine samlede verker finner du kronologisk her....


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!