Veien tilbake: En dramatisk situasjon

(c) Atle Enersen
(© Atle Enersen)

Linus Rotbakken og Martin Røymark i møtet med Frisk Asker tidligere i sesongen.


Vålerenga har lagt bak seg en uke med suksess, og den kan forlenges ytterligere med seier over Narvik hjemme i Furuset Forum søndag.

Vålerenga vant altså over Stjernen hjemme sist lørdag, og så beseiret Sankt Halvards menn Sparta i Sparta Amfi. Spesielt den siste seieren over Sparta var imponerende med tanke på skadesituasjonen.

Martin Røymark er ute for lang tid, hvor lang vites ikke enda, han skulle til en vurdering torsdag. Operasjon vil bety at han mest sannsynlig er ute resten av sesongen, blir det ikke operasjon er den umiddelbare fremtiden straks et par nyanser lysere.

Filip Lalande er ute for åtte uker meldte klubben på sin hjemmeside torsdag, og fra før er jo Axel Eidstedt ute for resten av sesongen. For Daniel Sørvik er det litt uvisshet omkring, han sliter med hodeplager.

Torsdag trente heller ikke Andreas Stene, Thomas Olsen og Mats Trygg.

En dramatisk skadesituasjon, troppen er nå tynnere enn noen gang.

Kanskje åpner dette for å hente nye spillere, men vi har ikke akkurat hauger av sølvmynter om dagen, så det skal holde hardt. Men det er lov å håpe. Jeg håper på en finsk tømmerhogger. Det er en stund siden vi hadde finner i troppen nå, og vi kan godt prøve det igjen.

Som nevnt kan vi forlenge en god uke med seier over Narvik søndag, men Narvik er ingen walkover. Det husker vi vel kanskje godt enda med fadesen i Nordkraft arena i slutten av oktober. Vålerenga skal ikke kunne tape mot Narvik, men jammen meg gjorde vi akkurat det. Litt ekstra surt var det for en del av oss som var tilstede i nye Jordal Amfi for å se kampen på storskjerm.

Narvik har røverne Niskakangas og Murphy, de var involvert i fire av Narviks seks scoringer mot oss der oppe. Det hjalp lite at Thomas Olsen satte inn to pucker, vi tapte kampen 6-3.

Med skadesituasjonen nevnt over kan det hende vi må håpe på et lite mirakel, i det minste må alle våre som kan spille ha dagen. Eksempelvis håper jeg at foten til Linus Rotbakken er fin igjen, Rotbakken er stor som liten, men er ikke pedalene i og form kan det bli hardt å holde koken.

Kampen starter på det litt odde tidspunktet kl. 14:00, i Furuset Forum.

God natt, Vålerenga. Hvor hen du er…

(c) Atle Enersen
(© Atle Enersen)

Linus RotbakkenForfatteren forteller mest om Vålerenga Ishockey, men dette representerer ikke nødvendigvis Klanens eller klubbens offisielle meninger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn.

Lykke til med lesingen, vi håper du finner noe du liker.

Veien tilbake sine samlede verker finner du kronologisk her....


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!