Vær tilstede hele åpningshelga

(c) vif-fotball.no
(© vif-fotball.no)

Vi er mange som gleder oss til åpningshelga den 9. og 10 september. Jeg fikk høre at to av våre aktive klansmenn hadde booke hver sin president suite på Scandic denne helga, slik at de har kort vei og kan delta på hele fest-helga.

Scandic Helsfyr Hotell ligger strategisk plassert, kun ett par hundre meter fra nye, mektige Vålerenga Stadion, så ved å bo der, så kan man spise en god frokost, og rusle rett ut på festplassen før kamp.

Siden Scandic Helsfyr Hotell er en samarbeidspartner med Vålerenga Fotball Elite, så sendte Klanen en forespørsel til hotellet gjennom markedsavdelingen og spurte om hotellet ville gi oss en god pris på hotellovernattinger denne åpningshelgen

Scandic Helsfyr har gleden av å tilby følgende pris:

  • Rom/frokost i standard enkeltrom pr. pers pr. døgn NOK 895,-
  • Rom/frokost i standard dobbeltrom pr. pers pr. døgn NOK 550,-

Så bor du utenfor byen, eller i Oslo og bare ønsker å være mest mulig tilstede denne helgen så kan du benytte deg av dette tilbudet. Hotellet har satt til side 30 rom – frem til 7.juli, og prinsippet om første mann til mølla gjelder. Du må selv booke rommet, det gjør du på e-post: helsfyr@scandichotels.com og du må oppgi koden “VIF Fotball” for å få  disse betingelsene.

Her er litt av det som står på menyen for denne forrykende Vålerenga fest-helga:

  • Fredag 8. september: Seriestart Vålerenga Ishockey (Hjemmekamp på Gjøvik)
  • Lørdag 9. september: Seriekamp Vålerenga Damer
  • Lørdag 9. september: Børst og Ball – Klanens eget arrangement med konserter
  • Søndag 10. september: Seriekamp Vålerenga Herrer

Så her er det mye å glede seg til, så synes du det er en god ide og overnatte tett på så er det bare å kaste seg over dette tilbudet. Bare ikke prøv å booke President-suitene – det finnes bare to, og de er allerede booket av VIF-supportere. Blått Scandic!

Har du ikke billetter til åpningshelgen? Les mer her: http://klanen.no/Blogger/Lasse-L/6-for-en-tusenlapp eller besøk www.vallekortet.no