Vålerenga Vertshus, hjertevarme også på selveste julaften

(c) Vålerenga Vertshus
(© Vålerenga Vertshus)

Du trenger ikke sitte hjemme alene på julaften, du kan ta deg en tur innom Vålerenga Vertshus, der holder de åpent, der tar de godt imot deg.

I går slapp vi nyheten om at usikkerheten er over, Vålerenga Vertshus er reddet. Klanen har gått inn og kjøpt næringsseksjonen hvor Vålerenga Vertshus holder til og dermed sikret driften med et evighetsperspektiv.

En tradisjon varmer mitt hjerte, en tradisjon som jeg elsker, er at i år, som tidligere år så holder Vålerenga Vertshus dørene åpne, slik at det finnes et tilbud, slik at ingen trenger å sitte hjemme alene på julekvelden.

De ansatte på Vålerenga Vertshus har visst noen dager at videre drift er sikret, det var viktig for Klanen, Klanens styre og de andre eierne at vi fikk dette avklart, og avklart på en god måte slik at de ansatte kunne puste ut før jula, og vite med absolutt sikkerhet at her er jobbene sikret.

Klokka 20.00 åpner dørene og du inviteres til julehygge med pakker, julestemning og lystig lag. 

Inngang er selvfølgelig gratis og Vålerenga Vertshus finner du på hjørnet av Strømsveien og Hedmarksgata øverst på Vålerenga. Det er selvsagt ikke noe krav at du må komme alene, dette er et tilbud til alle, så vil du ta med en venn eller tre så er dere alle sammen hjertelig velkomne.

Dagsavisen har allerede fått med seg nyheten og har skrevet denne flotte saken om redningsaksjonen.

Jeg vil med dette oppfordre alle sammen til å ta turen på Vålerenga Vertshus i jula, passer det ikke på julaften, så kanskje du kan ta turen innom en av de andre dagene i romjula, jeg er helt sikkert på at daglig leder Mona Skogen, eller en av de andre ansatte blir veldig glad for å få en gratulasjonsklem av akkurat deg

Gledelig jul, her er åpningstidene for Vålerenga Vertshus i juleferien

(c) Klanen
(© Klanen)


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!