VIF Damer mot LSK Kvinner – Søndag 5. mai kl. 17:00

(c) Sportsfoto
(© Sportsfoto)

Vi overøser dere ikke akkurat med saker om VIF Damer, men noen utvalgte godbiter finnes det. Og kampen mot LSK Kvinner på søndag er en slik godbit. VIF Damer har hatt en forrykende start på årets sesong, og har fem av seks mulige seire, en uavgjort og overhodet ingen tap.

På tabellen kan vi lese at VIF Damer ligger ett poeng bak LSK Kvinner, og at de har en kamp mer spilt. Under disse to er det bare Klepp som fortsatt har heng på tabellen, mens røkla allerede er i ferd med å hektes av.

På søndag møter VIF Damer erkefienden, det laget som har dominert stort de siste årene, men i år tar dominansen slutt, i år er det Vålerenga sitt år. Årets utgave av LSK kvinner er noe svakere enn fjorårets, i fjor gikk de gjennom serien med 20 seire, 1 uavgjort og kun 1 tap. Vårt kjære Vålerenga stiller med et bedre lag i år enn tidligere sesonger, og alt tyder på at dette kan bli en jevn kamp mellom likeverdige motstandere.

VIF Damer trenger din støtte på tribunen, så på søndag kan du planlegge en liten burger på Øst og en gnistrende fotballkamp inne på stadion. VIF Damer har i tillegg fast opplegg på sine arrangementer at de holder kantinen åpen i pausen og der kan du få deg kalde dråper. Tenk deg det da, fotballkamp i Norge og det er det ingen som er rabiat og sier at en flaske øl i pausen er roten til alt vondt her i verden.

Er du en av de som kanskje vurderer å ta deg en tur å se på VIF Damer i år anbefaler vi at du gjør det på søndag, så kanskje blir du inspirert til å ta turen 18. mai når VIF Damer tar i mot Lyn.

Kampstart er 17.00, prisen er 124 for voksen og 80 for student. Billetter kjøper du i Sjappa før kampen (15-17) eller her.

Bli med, støtt jentene – Heia Vålerenga!

  


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!