Suksess bør belønnes

(c) Klanen
(© Klanen)

Det er klart for fotballens festdag, 16. mai, 20 grader, flomlys på stadion og et Vålerenga som er i fyr og flamme. Som Oslo-borger, som fotball interessert, som supporter, nå er tiden inne til å gi Vålerenga sine spillere en belønning. Belønningen er at du løser billett og kommer på kamp.

Alt ligger til rette, det eneste som mangler er deg.

Vålerenga har vært et fyrverkeri på banen i år, 4. plass når ¼ del av sesongen er spilt. Vålerenga sine spillere går med høyt hevet hode og vet at de er gode nok til å slå hvem som helst. Spillergruppen preges av harmoni, spilleglede og et lag som er villig til å ofre seg for hverandre.

I idrett, som så mange andre plasser i samfunnet er det slik at suksess avler suksess. Prestasjonene har vært gode, resultatene har vært gode, og gutta går på banen med fokus på å gjenskape suksess.

Du som Oslo-borger, som tenker at du skal ta turen når laget begynner å gjøre det bra – nå er tiden inne. Ikke sitt hjemme og vent til vi har tatt medalje, bli med nå, bli med å gi Vålerenga et signal om at du heier på dem, og at du erkjenner at de beveger seg i rett retning.

Fotballens festdag gir forventninger, og hittil i år er Vålerenga det eneste laget i Norge som virkelig har bydd opp til festfotball.

Det som har vært kjennetegnet på Vålerenga i år, spesielt på hjemmebane, og vi spiller definitivt på hjemmebane i morra, har vært et forrykende angrepsspill. Vi angriper, og angriper, vi har kanskje den beste rekka med offensive spillere vi har hatt på mange år.

Jeg synes helt oppriktig at du skal ta turen til Valle i morra, du kommer til å få se Chidera Ejuke, vår lille magiker drible vettet av Godset sine forsvarere. Eller som Mjøndalen sa etter de møtte oss «Du kan jo prøve sjæl! Å stoppe Ejuke!» med påfølgende hoderisting. Og det er nettopp det som kommer til å skje med deg om du kommer i morra, du står på tribunen og klapper, mens du smiler rått og rister oppgitt på hodet og tenker «Hvordan gjorde han det?»

Nå trenger du heller ikke bekymre deg, skulle det skje at Ejuke har en dårlig dag på jobben, det er nok av andre spillere som underholder deg, våre kantspillere, enten det er Ejuke, Vega, Finne, Shala eller Dønnum gjør ting som bare får deg til å smile.

Alt ligger nå til rette:

-          Festfotball

-          Øst holder åpent før og etter kamp for sosialt samvær

-          Sol

-          Over 20 grader

-          Kreative spillere

-          Et lag som vinner

-          Morsom og underholdende fotball

-          Angripere som scorer mål

-          Flomlys

-          Stemning på tribunen

Det eneste som mangler:

-          Deg!

Nå er tiden inne, kjøp billett her eller på Sjappa, da kan du alltids få kjøpt deg ett skjerf eller en drakt om du skulle ønske. Opplev stemningen på Øst før kamp før du entrer tribunen for fotballens festdag.

Du vil vel ikke sitte hjemme og se på TV på en sånn dag. Eller når du ser klipp fra kampene på sporten og tenker når du ser oppsummeringen fra Bergen at «hvorfor har vi ikke en sånn tradisjon i Oslo?» Jo, det er fordi du ikke møtte opp selv, uten deg så blir det ingen stor tradisjon.

Fotball er best på stadion.

Heia Vålerenga!

(c) Klanen
(© Klanen)

Husk at Klanen også lanserer ny CD den 16. mai: mer informasjon her


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!