Stemningen stiger - Vålerenga er tilbake

(c) Grydis
(© Grydis)

Vålerenga er tilbake, etter den langtekkelige landslagspausen. Søndag kl 20:00 vender vi atter gang tilbake til Ullevål. Det er ikke mange kamper igjen å spille der, så bli med, møt opp så du har minner å ta med deg før vi flytter hjem til mektige Vålerenga Stadion.

Stemningen på tribunen har vært bra så langt i år. Det som hittil har vært er bare starten, det kommer til å ta ordentlig av på mektige Vålerenga Stadion. Jeg var en av de som var litt spent på hvordan det kom til å bli på Bendit i år. Jeg tenker da på supportermiljøer som flyttet sammen, grupperinger med ulike sanger, ulike syn på supportergjerningen. Denne spenningen var mest knyttet til at man frykter litt det man ikke kjenner. Jeg synes dette har gått smertefritt. Trommer er helt Vålerenga, og gamle sanger har blitt evighetssanger. Jeg ønsker herved å strekke ut en hånd og klappe dere alle sammen på skuldra og fortelle dere at innsatsen har vært forbilledlig. Det er gøy å gå på kamp i år. Det fortsatt plass til flere, så,ta med noen hundre av dine aller nærmeste venner, dress dem opp i kule klær og ta de med på kamp.

Er du en av dem som synes landslagspause er dønn kjedelig og bare har humret litt over ett landslag som prøvde å fortelle media at de følte at de hadde publikum i ryggen. Jeg var selv på Bohemen noen timer før den utrolig viktige landskampen mot Tsjekkia. På Bohemen hadde noen plassert to billetter til landskampen på tappetårnet, billettene var merket med "Gratis - det er helt sant", men ingen ville ha de.

Nå er ventetiden straks over, søndag er Vålerenga tilbake. Siste hjemmekamp var mot Rosenborg og heldige trøndere klarte å karre med seg ett poeng i ett fyrverkeri av en kamp. Deretter var vi i Tromsø, der fikk alle som ville lov til å score mål og selv om vi stoppa på 4 så var det allikevel hyggelig å se Vålerenga øve på avslutningsteknikken. 

Vi er Vålerenga, toppscoreren vår er Tollås Nation som er midtstopper, Ghayas Zahid har vært i voksenavdelinga å plukka ut nye leggskinn i VG-tilpasset størrelse og Herman Stengel kan ikke vente til neste anledning til å vise frem skuddbeinet.

Har du kommet litt ut av rytma, mistet litt av stemningen, da kan du ta turen opp på Vålerenga Vershus, fredag kl 17:00. Der før du høre hva Ronny Deila tenker om kampen, han har i hverfall ikke mista stemninga, han er helt Vålerenga og skaper den

i Drammen har vi plasser Agent Skullerud som gjør sitt ytterste for å dytte hele Strømsgodset ut i elva, og som ikke det er nok for sarte Godset supportere så får de nok bobbletyggisen i strupa når vi presenterer Adam Larsen Kwarasey som tilbakevendt Vålerenga spiller i pausen på søndag. Det er bare å glede seg, Adam han kan Vålerenga Kjerke, det har vi sett flere ganger så nå kan han stemme i for full hals.

Yr.no varsler 20 grader på søndag, gjør unna grillinga, gi barna fjernkontrollen, Finn frem skjerfet og bli med på kamp. Det er ingenting og se på TV og alle vet at fotball er aller best på stadion

vi sees på søndag, bare begynn å gled deg