Snart match

(c) Grydis
(© Grydis)

Bli med på kamp idag, ta turen innom Bohemen før kamp, kos deg, nyt livet.

I dag er det kampdag, jeg kjenner allerede nå at det sitrer litt ekstra. Hjemmekamp på Ullevål klokka 18, har hele dagen til å se frem mot kampen. Det er lørdag, har fri i morgen, livet er søtt.

Idag kommer to kompiser inn til Oslo, nå er Vålerenga populært igjen. De ringte på onsdag og spurte om jeg kunne kjøpe billetter til de. Klart det, på tide at de også får dele litt tribuneglede. Alle er velkomne. Jeg ser ingen medgang eller motgang-supportere, ser bare supportere. Alle trenger ikke være like skrudd som meg, ikke alle kan reise under fjorder og over fjell for å se kamp. Jeg vil, jeg kan, så da gjør jeg det - også har jeg fått lov av kona, det er også viktig.

Jeg liker at folk nå vender tilbake til tribunen, flott med entusiasme, har savnet stemmen deres på stadion. Syng høyt, syng Vål'enga

En annen ting, kanskje det passer for deg i dag. Jeg tar turen på Bohemen før kamp. Bli med da. Du husker Bohemen, Norges beste sportspub. En flott ting er at det er supportere som eier, supportere som jobber der, og ikke minst der er det supportere og slå av en prat med. Bohemen er kanskje den eneste puben i Oslo sentrum hvor du kan slå av en prat med sidemannen og dette er helt kult, ingen som skuler på deg å tenker hva er hans agenda. Jeg får sikkert litt kampnerver, da er det godt å kunne se at andre har det likedan. Bli med da - ta en tur innom, det går buss rett opp på stadion, skulle den være utsolgt så går t-banen nesten rett utenfor døra.

Hva sa du? Ingen å dra sammen med? Det gjør ingenting, du går ikke aleine i Vålerenga. Du kan alltids komme bort å slå deg ned sammen med meg, jeg biter sjelden. Hva er det verste som kan skje? Du får deg en god, kald Frydenlund, preika litt om kampen, smakt litt på supporterlivet.
Vi sees senere i dag - ha en flott kamp