Sesongen er en suksess!

(c) Espen Olsen
(© Espen Olsen)

Det er to dager siden kampen mot Lillestrøm, jeg smiler fortsatt. Det er så utrolig deilig å vinne disse kampene. Ufattelig gledelig å se at spillemønstrene som det trenes på hver dag sitter, gledelig å se at når de sitter så er de utrolig vanskelig å forsvare seg mot, gledelig at Moa alltid scorer mot Lillestrøm.

Moro at TIFO gruppa slo seg løs med både bluss, blinkere og røyk. Ekstra moro at dette var planlagt og godkjent så her kommer det ingen kjipe bøter til klubben i bakkant. Jeg vil gjerne ha mere av dette, skaper bra stemning, gir kampen en kul ramme og det gir fete bilder og videoer. Litt kjipt var det at konfirmasjonsgutta, eller Kanarifansen, ikke hadde fått ukepenger fra mamma og pappa så det var ganske tynt i rekkene deres. Han forsangeren deres måtte visst bli hjemme å klippe plen så da ble det heller ikke noe synging fra den kanten.

Media velger selvsagt å fokusere på spillere som kanskje kan komme til å forlate klubben vår, og ikke minst på tilskuerantallet. Vi kan like gjerne bare venne oss til det, dess bedre vi blir, dess mer stoff vil det være i avisene om at våre spillere er interessante for andre klubber. Blir vi bedre så kommer det også flere på kamp, kanskje mediene kunne begynne og snakke om kamper som kommer, bygge opp litt forventninger i stedet for å rakke ned på Eliteserien. Akkurat det blir sikkert vanskelig for samtlige aviser har blitt en gjeng som er spesialister på å klippe og lime fra andres saker i stedet for å skrive noe selv.

Søndag er det bortekamp – vi reiser til Bergen, byen mellom de 7 åskammene. Kampstart er kl 20:00 og det er flere busser som kjører så du har fortsatt mulighet til å finne deg et ledig sete. Ingenting er bedre enn en lang bortetur, spesielt ikke dersom reisen blir kronet med en seier. Jeg koste meg med målet til Bård Finne, og joda jeg la merke til at du feiret med å klappe på logoen på drakta, jeg bare håper du får anledning til å feire likedan på Vestlandet, det vil i så fall glede meg enda mere.

Klubben lanserer Vallekortet – «sesongbilletten» for den delen av sesongen som spiller på nye mektige Vålerenga Stadion. Du finner mer informasjon om det her: http://www.vif-fotball.no/nyheter/snart-starter-salget-av-vallekortet

Kjenner du noen som ikke har billetter til åpningskampen – så kan det være en god ide og kjøpe http://www.vallekortet.no/ du vil vel ikke være en av de som gjerne ville på åpningskampen, men var for sen til å få billett.