Prøv noe nytt!

(c)
(© )

Har du en gang tenkt at det er jo litt kult å være turist i egen ny? Jeg synes at du skal kaste deg ut i det ukjente, gjøre noe du ikke vanligvis gjør. Rett og slett prøve noe nytt. På søndag spiller Vålerenga Trolls mot Oslo Vikings på Frogner kl. 15:00. Så her er det mange muligheter til å kombinere ting. Når var du sist på vestkanten? Tok du deg tid til å studere menneskene der?

På søndag så har du fri. Det er høst og det er en fin tid for å gå på sightseeing på Oslo Vest. Du kommer deg til Majorstua med T-bane, samme transportmiddel som våre gutter i Vålerenga Trolls må benytte. Ikke noe Vålerenga buss for smale idretter. Er du tidlig ute så kan du jo også få anledning til å observere Oslo Viking sine ankomme i det som kun kan beskrives som en kortesje av svarte SUV’er. Nesten som å se et begravelsesfølge vil jeg anta, bortsett fra at her velter pappaguttene ut av bilene med pannebånd i alle verdens farger.

En ting de er glade i å gjøre på Oslo Vest, det er å kjøpe kaffe i pappbeger, og ta denne med på spasertur i Frognerparken. Jeg synes du burde prøve det du også. Du vil raskt oppleve at det finnes veldig mange statuer av nakne mennesker men at utsikten er relativt mye dårligere enn fra Kampen Park.

Vålerenga eier Oslo

Vålerenga har ikke lengre solide motstandere i hverken ishockey eller fotball i Oslo, vi må hele tiden drive og reise ut på landet for å finne motstand, men ikke i Amerikansk fotball, her finner vi et regelrett derby. Et derby som bare er noen få T-banestasjoner unna.

Jeg vet at du sikkert har like god greie på amerikansk fotball som meg, det vil si ganske så lite. Det er jo ikke det som er poenget her, bruk søndagen til å gjøre noe du ikke gjør så ofte.

De bruker jo både masse beskyttelse, og hjelm – så litt kult må det jo være å se menn i +100 kilos klassen smelle sammen.

For Vålerenga Trolls så er det ingenting som er kulere enn å jekke ned Vikings, slå følge da, vær litt gær’n.

Liker du ikke å vise at du ikke har peil – bare klapp når de andre klapper – det funker alltid.

Heia Vålerenga


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!