Påsketur over fjell og fjord

(c) Klanen
(© Klanen)

Vi har akkurat begynt å lande etter nok en hjemmekamp med festfotball fra Vålerenga, de to tapene på Mørekysten er blåst bort, nå ser vi fremover. Vi inviterer til påsketur, og vi flytter festfotballen med oss til Bergen, for det er nå det snur på bortebane.

Lang tur sa du? Ja, det er en lang tur, men som kompensasjon så byr vi på flott utsikt fra vinduene om bord i bussen, da kan du ta inn Norges storslåtte natur mens vi suser avgårde. Brann har snekret litt på stadion sin de siste årene og tilbyr et helt nytt bortefelt som vi må teste ut, de går jo i samma fella som alle andre søpleklubbene med å tilby den dårligste plasseringen på stadion – akkurat som vi ikke vil bli hørt? De kunne ha plassert bortefeltet i Voss og vi hadde fortsatt blitt hørt.

Selve reisen er alltid lun, en flott anledning til å pleie vennskapsbånd og kanskje du kan få noen nye venner. Når det gjelder kampen så har vi sett både mot Mjøndalen og Tromsø at vi kan spille bra ball, så nå satser jeg på at vi legger igjen beskjedenheten på Valle – der kan vi også legge igjen den varsomme kampplanen, den planen som sier at siden vi spiller borte så må vi ta mindre risiko og spille tryggere – GLEM DET! Årets Vålerenga, det kjennetegnes av angrep, og ville hester som vil angripe – så angrip da – ANGRIP det er ingen regler som sier at vi ikke har lov å feie over Brann i Bergen.

Når vi så kan synge og danse sammen med gutta med tre nye glinsende poeng rundt halsen, da er det ikke langt hjem, da går hjemreisen som en drøm for det er ingenting som smaker så søtt som å feie Brann av banen i Bergen og med busstur hjem – da kan du virkelig nyte det sammen med andre som nyter minst like mye som deg.

Så jeg sier bare alle til Bergen, Bohembussen kjører, se informasjon her og det er ikke sånn at Bohembussen kjører alene. Ikaros har også satt opp buss, den er allerede utsolgt så det er store muligheter for at det blir mye blått mellom de 7 små åsryggene. Hiv deg med! Bil, buss, tog, sparkesykkel eller hangglider – alt er lov. Vi sees i Bergen

Brann, mandag 22 april 20:00, Brann Stadion (OBS! Avreistidspunkt justert til 09:00), Pris Bohembussen tur/retur 600 medlem, 700 ikke medlem. Avreise fra Bohemen Sportspub klokka 09:00

Minner også om at vi har trukket Faaberg i cupen, og torsdag 2. mai er det cupkamp, denne er også lagt ut for salg her


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!