På treningsfeltet

(c) VIF-fotball
(© VIF-fotball)

Trond sitter ikke stille om dagen. Kristiansand søndag, istrening med hockeygutta på mandag og på treningsfeltet på Valle i dag. Her kommer noen ord fra treninga og det åpne overgangsvinduet. 

Overgangsvinduet er åpent. Kjetil Rekdal har sagt klart og tydelig at vi er langt fra ferdighandlet. Jeg er nysgjerrig og leter med lupe etter informasjon om hvem som kan komme. Startet dagen idag med en kaffe sammen alltids tilstedeværende Aldermannsligaen. Du vet den gjengen med eldre herrer som alltid er på hjørnet av Brakka når det nærmer seg trening, og som aldri er redd for å dele av sin erfaring eller komme med en kvikk replikk. Jeg vet jo at de gutta følger godt med på alt rundt Vålerenga, men ingen nyheter å få der.

Så da var det bare å se litt på gutta som hadde gjort unna oppvarmingsøvelser og var godt i gang med treningen.Det var ingen nye ansikter å se på treningsfeltet, ingen nysigneringer som vi ikke allerede har omtalt, ingen prøvespillere heller. Nå er jeg ikke på trening så veldig ofte, men jeg legger merke til at gutta er i godt humør, de ser ut til å trives, og ikke minst de er fokuserte og trener med høy intensitet. Kjetil Rekdal står midt på feltet og følger med på alt som skjer, han smiler og ler mye mer enn hva han gjorde bare for noen uker siden. Det er nok ikke bare oss supportere som er tilfreds med de siste ukers utvikling i klubben. Gledelig også at Kjetil Wæhler trener for fullt, jeg likte veldig godt å ha han på tribunen sammen med oss. Men med den sangstemmen han demonstrerte så foretrekker jeg heller at han spiller på banen - han er fortsatt best der.

Ronny Deila var også på plass, på sidelinjen, som observatør. Det er litt kult at han har god tid, tid til å bli kjent med spillere, trenere og støtteapparat før han selv skal ta helt over og bli helt sjef. Hadde jeg vært spiller, med både den eksisterende trenere og den nye som observatører, vel vitende om at nå legges planen for fremtiden, da hadde jeg vist meg frem fra min beste side. Det handler både om neste kamp, men også om hvem skal være med på oppturen til Vålerenga de kommende år.Jeg hadde tenkt å slå av en prat med trenerne for å få litt innsyn i hva de tenker om situasjonen nå og fremover. Tiden løp dessverre fra meg og jeg måtte stikke for å ta over som skiftleder på barnevakten hjemme. Så det får jeg ta en annen dag, da kan det jo hende der er noen som har lurt seg inn gjennom overgangsvinduet.

Helt til slutt, vi spiller kamp på mandag 1. August kl 1900 - hjemme på Ullevaal. Da er Norway Cup i gang og det er masse fotballinteresserte småbønder i Oslo. Du kan bidra, hvis du kjenner noen på landet som skal på Norway Cup - så send de informasjon om hvordan de kan få billetter og samtidig tjene til egen klubbkasse. Informasjon finner du her:
http://www.vif-fotball.no/news/article/1ndkvdqt834zx1oji85ip3luob/title/lagtilbud-til-deltakere-pa-norway-cup

Da hjelper vi klubben, samtidig kan vi loppe bønda både for penga og poenga.