Nå er det opp til dere

(c) Wiki
(© Wiki)

Vi har ventet og ventet. Dere har trent og trent. Felles for oss begge er at vi har sett frem mot seriestart. Vi er klare, er dere?

Ballen er hos dere, vi gleder oss, nå kan det hele starte.

I morgen så går dere ut på den vakre grønne matta, ikledd den nydelige kongeblå drakta, med den vakre logoen på brystet. logoen, symbolet, tilhørigheten, kjærligheten. Dere spiller nå for Vålerenga, dere har klart det, drømmen er virkelig, men dere har et valg. I morra kan dere gå utpå og spille sammen, for hverandre, for oss og dere kan vise oss at det virkelig betyr noe for dere og spille for klubben vi elsker. 

Dere har muligheten til å begeistre, dere kan løfte taket, dere kan få oss gale av glede, men dere må gå utpå å spille som at dere vil vinne. Dere må kjempe, løpe, ofre dere for hverandre, vinne duellene og fortsette å løpe lenge etter at dere er slitne.

En ting lover jeg dere, når dere står sammen med oss og feirer etter kampen, det var verdt det. Følelsen dere da har, og den vi har, er glede og vi har mye vi gleder oss til.

Glemt er trauste treningskamper, glemt er tunge treninger, nå kan dere vise oss at det har vært verdt det.

Jeg gir faen i hvor du kommer fra, om du er oppvokst på Vålerenga, eller kom som talent fra Nigeria. Jeg bryr meg ikke om du ble kjøpt på et kjøpesenter i Mexico, eller du sleit benken i en annen klubb. Jeg har glemt at karrieren din har tatt deg mange steder, jeg har glemt at du egentlig er fra Bergen. Nå er du her, nå er du hos oss, nå er du en av oss og vi har ryggen din.

Så nå kan dere vise oss at kvaliteten på kunstgresset ute på landet har gitt effekt, nå kan dere gi oss kvalitet.Vi har ventet og ventet, vi er oppriktig glade for å se dere igjen. Nå kan dere glede oss.

Vi står sammen å kjemper og vinner til slutt.


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!