Nå er det gøy å være på kamp

(c) Klanen
(© Klanen)

Sitter på jobb, det er to dager siden kamp, tråler fortsatt gjennom aviser for å se om der er noen nye lovord jeg ikke har fått med meg. Etter vinterens lange ventetid så smakte denne karamellen utrolig godt.

Var du ikke på stadion? Hadde ikke helt troa? Kjøpte ikke sesongkort? Jeg tror nesten du må revurdere din mening. Vålerenga var veldig, veldig gode. Ikke bare var de gode, det var som at energien i laget var sluppet fri, og det var gøy, det var underholdende og vi eide kampen.

Er du gammel grinebiter så slutter du å lese nå, fordi det var jo bare Mjøndalen, et lag vi skal slå 100 av 100 ganger og de kan jo ikke være en målestokk for mektige Vålerenga. Men det er ikke lenger riktig, i vår fantastiske kortreiste elite serie så er det slik at alle kan slå alle. Vålerenga skal ikke bare henge med, vi skal sikte mot Europa og da må disse kampene vinnes.

Jeg er glad for seieren, jeg er glad for 3 poeng, jeg er glad for en god serieåpning. Jeg er utrolig glad for måten vi vant på, med energi, masse bevegelser forover og masse målsjanser. Det er det som gjør at smilet mitt går trill rundt hodet i dag.  

Hvis du husker tilbake til i fjor, hvor vi stod vi i stampe på siste 3-del i alt for mange kamper og nesten aldri fikk ut energien, støttepasningen var en alt for kjær venn. Det vi fikk servert på lørdag var veldig mye mere moro enn stampespill og stillstand.

Det som nå er vanvittig deilig er at serien er i gang, så nå ruller vi. Jeg reiser til Kristiansund på søndag, denne fotballen er alt for kul til å bli sett på TV. Bohembussen kjører, og vi er klare for årets første bortetur.  I fjor var det et ganske så anstendig følge som reiste på bortetur med Vålerenga og jeg håper at det fortsetter også i år. Dette laget, disse gutta, de er verdt å støtte – hjemme som borte, over alt.

Basert på superenkel forskning så har vi nå en spiss som banker inn mål, og til helga så kommer noen av de andre gutta til å sette seg selv på scoringslista, dette blir moro.

Meld deg på tur, bli med – fotball er definitivt best på stadion


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!