Løft hodet og se fremover

(c) VIF Fotball
(© VIF Fotball)

I dag stod jeg opp, gikk ut døren og ble møtt av strålende sol. Jeg digger å se Vålerenga Hockey i år, og ønsker å følge deres kamper på veien mot det som kan bli gull. På den andre siden, så er jeg mann, jeg kan multitaske, og jeg kan ha flere tanker i hodet samtidig

Våren er i anmarsj, vår betyr fotball på stadion. Vår betyr at jeg nok en gang begynner å lengte etter seige borteturer og late søndager som avsluttes med kamp på stadion.

Mellom i dag og 30. mars så trenger vi bare å fokusere på to ting – sjekke at medlemskapet i Klanen er i orden, og aller viktigst kjøpe sesongkortet som gir inngang på alle årets kamper.

Glemt er fjoråret, vel ikke alt da, jeg koser meg fortsatt med Bård Finne’s sene scoring mot Kanari, den har holdt meg varm og smilende gjennom hele vinteren.

Kanskje jeg er skrudd i huet, men jeg liker ikke å se bakover, jeg opplever, bearbeider og nullstiller så nå er jeg ferdig med alt som skjedde i fjor. Glemt er førsteomgangen mot Sandefjord, glemt er kampen borte mot Molde. Optimismen er tilbake, og nå tenker jeg at det kan jo virkelig ikke bli så ille som akkurat de to kampene.

Vi har sagt farvel til noen spillere, og vi har fått noen nye – har kvaliteten gått opp eller ned, det er det den kommende sesongen som gir svar på.

Jeg har stått på tribunen og sunget «vi vil alltid være her» når vi har blitt sendt ned i skammens korridor, eller OBOS-ligaen som den kalles. Vi snakker da 2000 og en regnfull, blaut kveld på uhyggelige Ullevål stadion. Men jeg mente det jeg sang, jeg gikk ikke noen steder, jeg ble værende, jeg er fortsatt Vålerenga supporter.

Jeg synes at du skal, som meg, og som mange andre kjøpe sesongkort. Du trenger ikke analysere, vurdere hvilke kamper du har tenkt å se, hvilke du tror du må droppe. Du trenger ikke tenke på at sesongkort er kostand, selv om at jeg vet at det er realiteten til mange som leser dette.

Sesongkort er en kjærlighetserklæring, ved å kjøpe sesongkort så sier du til deg selv at i år skal jeg på kamp, du sier til omverden at du har Vålerenga i ditt hjerte, du sier til alle at nettopp du vil alltid være her.

Et litt spesielt moment i år er at du kan kjøpe sesongkort, du kan få dine venner til å kjøpe sesongkort, og om vi er mange nok som gjør akkurat dette så svir det først på pungen til Ronny Deila. «The international Ronny Deila challenge», medfører at dersom det selges nok sesongkort på supportertribunen så må Ronny Deila hoste opp 150 000 kr og donere disse til Klanen og deretter kan vi feire at vi har får kjøpt og installert verdens kuleste TIFO-oppheng

Medlemskapet i Klanen koster 250,- Sesongkortet koster kr 2 350,-  men hvis du blir medlem i Klanen så koster sesongkortet kr 2 100,- så min enkle logikk sier at medlemskapet da er gratis. Husk også at medlemskapet som du tegner det er det som gjør at Klanen kan arrangere TIFO aktiviteter, ha buss til bortekamper og sørge for at stadionopplevelsen blir kul. Så kan du med god samvittighet dele bilder på Facebook etter kampen for di har selv bidratt til den kule TIFO’en

Sesongkort kjøpes i Sjappa, da får du også medlemskortet i Klanen i hånden – alternativt så finner du all informasjon om sesongkort her: http://www.vif-fotball.no/sesongkort


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!