Livslang kjærlighet

(c) Grydis
(© Grydis)

Det er Valentine’s dag, du vet de dagen da butikkene forteller oss at i dag skal du feire kjærligheten. Jeg feirer den ekte kjærligheten, den som ikke kan kjøpes, den livslange kjærligheten.

Jeg elsker Vålerenga

Vålerenga er min livslange kjærlighet, klubben har vært en del av meg siden jeg var en liten guttunge i knebukser, og jeg har vært en del av klubben. Vi står på tribunen og synger sanger, for å motivere spillere, for å skape stemning, for å vise entusiasme. Sangtekster som for mange bare er ord, men som betyr så uendelig mye for mange av oss

Når jeg synger «Et Vål’enga i blått og rødt – vi elsker dette laget» så kommer det rett fra hjertet. Så er det jo sånn at sannsynligvis så vil ikke mange av sangene våre vinne priser for høypoesi. Men hvem bryr seg, de formidler våre følelser, vår tro på klubben – vi tror på de, vi står opp for de.

Historien viser at det er en kjærlighetshistorie som ikke bare er en dans på roser, det har vært store høydepunkter, og det har vært en lek med ilden på kanten av stupet.

Jeg er oppriktig stolt av klubben min, og jeg ser en stor fremtid for denne klubben. Jeg håper at de menneskene som i dag tar beslutninger, i dag finansierer klubben gjør gode valg som vil glede oss i mange år fremover. Vi ser at nye mektige Vålerenga Stadion står og ruver på Valle, vi ser at selv om Jordal Amfi nå faller til jorden så vil også den reise seg og være større og bedre enn tidligere.

Vålerenga er en klubb som gis liv av menneskene. Menneskene i klubben og rundt klubben. Vålerenga gis liv av deg og meg.

«Du spiller for flere enn bare deg sjæl, når du er i Enga»

Så til alle de som har bidratt opp i gjennom årene, i alle idrettene, dere har gjort Vålerenga til det klubben er i dag, takk for innsatsen, takk for historiene, og takk for det du la igjen etter deg.

Oslos Stolthet, klubben med ære, tradisjoner og profiler, historier

Du kan ta turen til Asker i dag å feire Valentine sammen med Iskrigerne kl 1900, eller du kan ta turen opp i Vallhall på lørdag kl 1200 å se Vålerenga rulle over Stabæk i treningskamp

Eller du kan ta en titt på denne videoen å kjenne motivasjonen strømme gjennom kroppen: https://www.youtube.com/watch?v=sq1UsW7zzec