Klassisk vårtegn, NFF gir faen i Oslo fotballen

(c) Klanen
(© Klanen)

Da er 1. runde i NM klar. NFF i sin uendelige visdom sender Vålerenga direkte på tur i bygdenorge. Vi skal møte Faaberg Fotball som ligger utenfor Lillehammer. Ikke nok med det, vi får ikke spilt kampen den 1. mai som normalt, men siden vi har mandagskamp den 29. april så må vi til Lillehammer på en torsdag. 40 mils rundreise på en torsdag, da blir det ikke lett å lage fest.

Jada, vi vet godt at Vålerenga er en ettertraktet motstander og alle ønsker å få besøk av oss for det gir klingende mynt i kassa. Men hvorfor i helvete skal vi være melkekua til bygdenorge, vi kunne da få lov å lage folkefest i Oslo!

Det er jo ikke sånn at det ikke finnes Oslo-lag å spille mot, vi kunne møtt Grorud, men de blir sent til Kråkerøy, vi kunne møtt Nordstrand, Oppsal, Ullern, Heming, Ready eller hva med Lyn. Neida, det er da helt umulig, la oss sende Vålerenga av gårde.

I fjor så kunne det se ut som at NFF klarte å tenke, for da var vi på rett vei, vi fikk da Årvoll, Grorud og Skeid, men det viser seg altså at det var en helt vilkårlig tabbe fra NFF.

Vålerenga er et lag som har supportere, lidenskapelige supportere som faktisk reiser på kamp, kunne dere ikke ha vært litt ålreite da? Gi oss en liten pause i cupen, la oss ta trikken til kamp. Neida, send oss av gårde på en jævla torsdag til et fordømt jorde utenfor Lillehammer.

Vålerenga holder på med Enga-land og prøver sitt beste for å samle og bygge opp Oslo-fotballen, og når NFF har muligheten til å la dette skje naturlig gjennom en tellende kamp så er det på med mørke solbriller og peke på kartet.

Hvis du tror at dette er ideelt for Faaberg så er det jo ikke det, det kunne vært en folkefest 1. mai, men torsdag 2 mai gir mye mindre besøkende fra Oslo, og langt færre kroner inn i klubbkassa så her blir begge lag tapere

Er det rart vi synes dere er noen fjols?

  


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!