Klanen og hele Vålerengafamilien går sammen i Pride Parade

(c) Trond L
(© Trond L)

På lørdag er det klart for kamp mot Bodø Glimt på Vålerenga stadion kl 18:00, men før dette skjer så ønsker vi i Klanen å invitere alle våre medlemmer og alle som er glade i Vålerenga til å slå følge med oss og resten av Vålerengafamilien i årets Pride Parade.

Oslo Pride er Norges største og viktigste feiring av skeiv kjærlighet og mangfold. Sammen med oss kan du nå vise solidaritet og støtte folks rett til å være den de er. Vi sier stolt at Vålerenga er for alle, vi har et flott inkluderingsprosjekt, vi sier nei til rasisme og vi stiller opp og sier at alle har rett til å være den de er.

Om du har lyst til å vise sympati og solidaritet sammen med oss, så kan du bli med i paraden. Du blir ikke aleine! Klansstyret stiller og klubben stiller opp. Vi går samlet i Vålerenga-effekter bak spillerbussen. Hvor mange spillere som kan stille er usikkert, dette avgjøres med tanke på tid til kampforberedelser, men klubb, Klanen, flaggborgen og KST stiller.

Så møt opp, Vålerenga har avtalt med arrangøren at pga kampen senere på dagen så får vi gå langt fremme i paraden – Du finner oss ved Vålerenga-bussen

Paraderuten:

  • 11:00 – Oppstilling på Grønlandsleiret for alle bidrag med kjøretøy
  • 12:00 – Oppstilling på Grønlandsleiret for resterende deltakere.
  • 13:00 – Paradeavgang fra Grønlandsleiret.

 

(c)
(© )

Senere på kvelden – etter kampen så stiller både klubben og Klanen opp til paneldebatt

PRIDE HOUSE: GIS HOMOFILI RØDT KORT?

Programbeskrivelse: Det er fremdeles ingen i toppfotballen som er kommet ut av skapet. Hva skyldes dette? Supporterkulturen? Mangel på forbilder? Frykt for å møte fordommer hvis man har utenlandsambisjoner? Hva kan vi gjøre for at de unge ikke velger vekk fotballen fordi de vet de er homo, og er redd for at de ikke kan være seg selv i fotballen?

Med oss i panelet har vi:

Freddy Dos Santos – Medieavdelingen, Vålerenga Fotball

Gjert Moldestad – Styremedlem Bataljonen

Andreas Koschinski Kvisgaard – Skuespiller og skaper av stykket «Ingen er homo i 2. divisjon»

Inge Andre Olsen – Sportslig Leder Stæbak Fotball

Erling Rostvåg – Talsmann Klanen

 

Ordstyrer: Eirik Aimar Engebretsen – Tiltaksleder Rosa Kompetanse Justis og fotballnerd

Sted: Martha P. Johnson

Klokkeslett: 20:00 - 21:30

 


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!