Jeg velger supportertribunen!

(c)
(© )

Du må også gjøre ett valg nå, du må bestemme deg for hvor du hører hjemme. Alle vet at du hører hjemme i Vålerenga, men hvor hører du hjemme på tribunen? Det vet bare du.

Salget av sesongkort er godt i gang, jeg har lest informasjonen, jeg har tolket og forstått. Så jeg velger å stå på supportertribunen. Det betyr at jeg flytter fra vestbredden, sammen med majoriteten av Klanen, til Gaza – for så å ende opp på supportertribunen på nye mektige Vålerenga Stadion.

Hvis du er syngende supporter, ikke en som bare liker å tro at du er det, men du tar frem sangstemmen, og bruker den aktivt på kamp, da er sannsynligheten stor for at du hører hjemme på tribunen sammen med meg.

Er du supporter, liker å trykke like på bilder og kommentarer på facebook, går av og til på kamp og synes det er moro å stå sammen med Klanen, men du synes det er mere kos å snakke med vennene dine enn å stemme i en sang, da er det stor sannsynlighet for at du bør bli stående på nåværende Vestbredden, det som blir til Patriotfeltet på nye mektige Vålerenga Stadion

Det er nå usedvanlig viktig at du ikke tror at du kan gå på Sjappa, kjøpe sesongkort på Vestbredden, som du gjorde i fjor, og tro at det er der mesteparten av synginga kommer til å være. Like viktige er det at du forstår at dersom du kjøper sesongkort på Vestbredden nå, da blir du ei heller med inn på den nye supportertribunen.

Du må gjøre et valg, og valget ditt, det gjelder for hele neste sesong!

Jeg velger supportertribunen, jeg ønsker en tribune som synger for full hals, hvor du ikke blir irritert av at noen veiver med ett flagg, eller at tifo kommer i veien. Jeg ønsker en tribune hvor det er lov med litt galskap, det er lov å hoppe og det SKAL synges. Er du allergisk mot trommer så bør du ikke stå der, trommer kommer der til å være, og trommer er for oss som hater bønda.

Hvis du vil bli med å synge, bli med på å skape Norges feteste supportertribune – og aktivt bidra, da bør du velge som meg. Det betyr at du dropper Vestbredden, kjøper sesongkort på Gaza og står der og synger, så går melder vi flytting i samla flokk og flytter hjem.

Kjøp sesongkort – det er faktisk billigere enn i fjor!

Har du spørsmål dom du er redd for å spørre? Les her http://klanen.no/Blogger/Lasse-L/Alt-du-ville-vite-om-se-songkortene-men-var-for-redd-til-aa-spoerre

Trenger du informasjon om alternativene? Les her http://vifsesongkort.no/

Og sjekk mailen din i morra? Da får du e-post fra klubben