Hvor er plassen min? Tør du vente?

(c)
(© )

Klanen er på flyttefot, det betyr at du må gjøre deg opp en mening. Hvor skal du stå til neste år? Det er det store spørsmålet. Vi på klanen.no er jo supporter-vennlige så vi hjelper deg gjerne

Hvis du ikke har fått det med deg så bygges nye, mektige Vålerenga Stadion i disse dager, og det betyr at i september neste år så flytter vi fra Ullevål til mektige Vålerenga Stadion

På den nye mektige Vålerenga Stadion skal det være en supportertribune, der blir det safe standing, eller ståtribune om du vil. Det kommer til å bli livlig, og det kommer til å være høylytt. Vi i Klanen kommer til å jobbe hardt for at dette skal bli den blå veggen, veggen som motstanderne banker huet imot, men som de aldri kommer forbi.

Nå starter snart salget av sesongkort, og i dag ble nettstedet for dette lansert, du finner det her: http://vifsesongkort.no/

Hvorfor skal du kjøpe sesongkort?

Du har billett til alle hjemmekampene, slipper å stresse med å kjøpe billett hver gang, og du kommer billigere ut av det. Ikke nok med det har du sesongkort og ikke kan gå på en kamp så kan du jo låne det til en venn som sliter litt slik at han eller hun kan få en gledelig opplevelse. Du vet at vi skal spille cupfinale neste år! Det fikser Ronny D, og da får du forkjøpsrett til den. Også er det klubben i ditt hjerte, når du kjøper sesongkort i november så får klubben inntektene, og har penger i banken til å dekke kostnader, hvis alle venter til sommeren med å kjøpe billett så blir det vanskeligere for klubben. Så selv om du vet at du ikke rekker å gå på alle kampene, la hjertet tale, kjøp sesongkortet og hjelp klubben vi alle er glade i.

 Du må vite tre ting før du velger hvor du skal kjøpe sesongkort:

  1. Skal du være blant de mest høylytte, hoppende, dansende, syngende supporterene – og du skjønner at du kjøper sesongkort til en tribuneseksjon uten faste plasser – da må du kjøpe sesongkort i Bendit. Alle sesongkort som kjøpes i Bendit blir til sesongkort på den nye Supportertribunen.
  2. Skal du se bedre og trives best på langsiden. Du vil aller helst ha en fast plass til deg og vennene dine, du trives med å bli med på en sang når det er påkrevd, men orker ikke maset med hopping og dansing rundt deg – da må du kjøpe sesongkort på Vestbredden. Alle sesongkort som kjøpes på Vestbredden blir til sesongkort på det nye aktive supporterfeltet på Vålerengatribunen
  3. Har du sesongkort i år – da har du nå forkjøpsrett til sesongkort for neste år – du har ikke en evig forkjøpsrett, men du har det fra 17. november. Den 24. november åpner salget for øvrige medlemmer av Klanen og Vålerenga Fotball Elite, og den 1. desember åpner salget for alle. Så da ser du – jo lenger du venter, jo vanskeligere vil det bli å få den plassen du ønsker

Her er et bilde som viser den nye mektige Vålerenga Stadion

(c)
(© )

Vil du ikke kjøpe sesongkort på ett av disse to feltene, så står du selvsagt helt fritt til det, men jeg håper at du kjøper sesongkort på en annen seksjon, for fotball er best på stadion.

 

Prisene er bedre enn i år!

 

Supportertribunen (Bendit på Ullevaal og Kortside Sør på ny stadion): For stående syngende supportere.

Priser: Over 25 år: 2.300 kroner (2.050 kr hvis medlem*). Under 25 år: 1.800 kroner (1.550 kr hvis medlem*) *Medlemsskap gjelder både Klanen og/eller Vålerenga Fotball Elite.

Vålerengatribunen (Oddsen på Ullevaal og Langside Øst på ny stadion): Kun for Vålerenga-supportere! Tribunen er delt inn i følgende:

Patriot – Langsidens beste plasser, voksne engasjerte supportere som ønsker til å bidra til stemning på stadion. Aksept for å reise seg og synge ut sin klare mening. Faste plasser.

Priser: Voksne (18+): 3.490 kr (3.240 kr hvis medlem*), Honnør: 2.190 kr (1.940 kr hvis medlem*), Student: 2.190 kr (1.940 kr hvis medlem*), Barn (4-17 år): 2.190 kr (1.940 kr hvis medlem*). Medlemsskap gjelder både Klanen og/eller Vålerenga Fotball Elite.

Familie – Prisgunstig familieseksjon med Eliteseriens billigste barnebilletter. Både faste og unummerte plasser. Priser: Voksne (18+): 2.790 kr, Honnør: 1.890 kr, Student: 1.890 kr, Barn (4-17 år): 500 kr.

Oslo – Prisgunstig seksjon for hele Oslo! Priser: Voksne (18+): 2.790 kr, Honnør: 1.890 kr, Student: 1.890 kr, Barn (4-17 år): 1.890 kr