FØR SARPSBORG HJEMME

(c) Grydis
(© Grydis)

Vi varierer. Variasjon betyr også at det kan svinge oppover. Vi er ferdig med nedturen og vi varierer til det bedre. Talentet er der, evnen er der – det handler om å ville. Vil dere avslutte med stil eller vil dere bare avslutte?

La oss starte med forrige kamp, hvor tafattheten lyste. Det kan ikke være representativt for Vålerenga. Vi er et lag som skal opp og frem, og da kan dere ikke tillate dere å se på. Dere må ta aktivt del, duellene må tas og vi må kjempe til oss initiativet.

Hver enkelt fotballkamp lever sitt eget liv. Denne kampen som skal spilles er helt åpen. Det handler om å ville. Vi spiller på hjemmebane, alle du ser rundt deg på tribunene elsker deg, de vil at du skal lykkes, de blir ekstremt glad når du lykkes. Du som spiller må ville, deretter må du tørre. Du må tørre å gå ut på banen og ta tak i det, ta duellene og gi litt juling.

Kan dere ikke i dag bare gi faen, men på den gode måten? Drit i omgivelsene, senk skuldrene, gå ut på matta og bare ha det gøy. Finne tilbake til gleden med fotball. Gleden med å prestere selv, gledene med å spille de andre gode. Vis oss at dere har X-factoren, at talentet er der, at vi er en solid motstander på egen stadion. Vis oss at vi har mye å glede oss over og at det er vel verdt å garve dypt i lomma og kjøpe nytt sesongkort.

Vi møter Sarpsborg, men det er ikke så viktig, vi er gode nok til å ta knekken på hvilket som helst lag i Eliteserien. Statistikken sier at vi har et godt grep om Sarpsborg – stoltheten vår snakker til oss og minner oss om at vi fikk stryk 3-0 i vårens oppgjør. Som supportere vil vi ha hevn for det tapet.

Vålerenga har alle sine aller best kampklar. Jeg tipper vi stiller med dette laget

Adam Larsen

Amin Nouri – Mr Boof – Tollås Nation – Sam Adekugbe

Fredheim Holm – Abu – Grødem

Chiddy – Sam Johnson – Bård Finne

 

Vålerenga har vært vår verste motstander i det siste. I dag snur det. Vi har ryggen deres, vi står sammen og kjemper og vinner til slutt.

 

Vi ses! Heia Vålerenga 


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!