Enga på topp, Enga på topp

(c) Grydis
(© Grydis)

I mitt enkle, naive liv så spurte jeg Vålerengas spillere om vi ikke bare kunne starte på nytt. Før kampen mot Start så skrev jeg som følger, "Kan ikke du og jeg inngå en pakt - her og nå? Vi legger gårsdagen bak oss, vi starter på nytt - serien starter på søndag, første kamp i denne serien er mot Start."

 

Jeg kan ikke si noe annet enn her har mange respondert. Først seier mot Start (4-2) så på nytt i dag 3-0 mot leketøyet til Røkke og Gjelsten. Alle tippet Molde som gullkandidat sammen med RævBK, men idag var det kun Vålerenga som skinte. Moldespillerene fikk juling, de var bakpå gjennom hele kampen, skulle nesten tro at halve laget hadde gått for mye på fylla, mens den andre halvdelen hadde tatt for mye GHB og latt egoet vokse. For evnene til Gabriel Rubensen å kamerater de var ikke mex til Oslo. Eneste egoet som kunne fylt Ullevål i dag var egoet til Harmet Singh, men han er så ræva at han ikke engang får komme på banen. 

Vålerenga er tilbake, Vålerenga er på topp. 6 poeng siden den re-lanserte seriestarten taler sitt. Men de poengene føles nesten litt uviktige, det gleder ett kongeblått hjerte så uendelig mye mere måten de skjer på. I dag svevde Vålerenga, fra første spark på ballen så var vi på. Gutta står frem, viser oss alle at det er høy å spille i Vålerenga, viser oss at fotball er gøy. Idag var det ingen tvil, Vålerenga var best i alle spillets faser. Jeg vil ikke trekke frem en eneste spiller, for i dag var dere alle giganter. 

Det er så vanvittig deilig å se, tilskuere vender tilbake til Stadion, folk snakker om kampen som kommer med glede, vi kjenner at begeistringen er tilbake. Entusiasmen, gleden som dere gutta på banen viser i dag er smittsomt. Vær forsiktige, fortsetter dere slik så kommer hele Oslo til å bli smittet av fotballgalskap. 

Kos dere nå. Det er fortjent. I dag er vi Vålerenga, vi er sterke, vi er besluttsomme, vi vil vinne og vi viser det. Denne kvelden er snart over, men det er godt mulig jeg trenger hjelp i morra tidlig til å brekke smilet ut av ansiktet.  

I morra når jeg våkner, da går jeg på Norway Cup, hilse på Vålerenga som har en lett økt på Ekeberg, og ikke minst synge for breddelaga, de setter enda mere pris på det enn A-laget 

Sov godt kjære medsupportere - så jævla enkelt