Enar Jääger er tilbake

(c)
(© )

Enar Jääger er tilbake i Vålerenga på ettårs kontrakt. Enar var hos oss i forrige sesong, men etter 11 kamper var det slutt og sesongen var over med en kneskade. Enar har trent med Flora Tallin i vinter og er kampklar. Hos oss huskes han aller best for drømmemålet han scoret mon Mjøndalen. Sa noen kremmerhus

3. Enar Jääger

Nasjonalitet: Estland

Født: 18. november 1984

Høyde: 178 cm

Vekt: ??kg

 

Som supporter bør du kjenne deg igjen i Enar Jääger, hans omflakkende fotball-liv har gjort selv reisende supportere misunnelige på reisevirksomheten.

Enar fikk sin debut på øverste nivå i Estland – som 16 åring i 2000 – og har levd som profesjonell fotballspiller siden.

Han har kamper i Estland, Russland (Torpedo Moscow), Norge (Ålesund og Vålerenga), Italia (Ascoli), Belgia (Lierse) – han har 341 kamper for disse klubbene – han har siden 2002 spilt 121 landskamper for Estland og han har scoret 9 mål – det aller, aller fineste i karrieren satte han for Vålerenga

Med Enar tilbake så vet vi hva vi får, vi får ro, trygghet og rutine og en tvers igjennom profesjonell forsvarer som kan spille i alle posisjoner.

Velkommen tilbake Enar