Overblikket: Villiam Strøm inn, Tallak ut, Roger inn - og noen av gutta på stand

(c) Wiki commons
(© Wiki commons)

Etter drønnende stillet i noen flere uker enn nødvendig har klubben fått fart på nyhetsroperten, og vi deler gladelig videre og kommer med en liten gulrot; lørdag kan du møte noen av spillerne.

Inn med Strøm

Først av alt, fresh in - backen Villiam Strøm er klar for St. Hallvards menn. 27-åringen skrev under for klubben i dag.

Strøm er en stor og sterk busemann, og vil unektelig tackle oss inn på øvre halvdel av tabellen - tror vi i det minste. Villiam er en type spiller alle hater å spille mot, men alle elsker å ha i laget.

Litt sånn som han derre nåværende #35...

Uansett ønsker vi velkommen og kommer tilbake med mer.

Tallak ut

Tallak Lyngset legger opp, han skal studere medisin i Ungarn. Tallak etterlot seg tilsynelatende et tomrom, men nå har vi altså fått inn Villiam Strøm.

Uansett, Tallak blir savnet, og vi kan ikke ønske ham nok lykke til med medisinstudiet.

Kanskje kommer han en dag tilbake som Vålerengas medisinmann. Får håpe ikke dansende rundt et leirbål med strutsefjær i baken sveivende med en bolle røkelse...

Roger inn

Roger Martinsen har startet i jobben som materialforvalter på fulltid.

Han har 20 års erfaring som materialforvalter på aldersbestemte lag oppover i klubben, og har hjulpet til de siste årene ved behov for Vålerenga leser vi på klubben sider.

– Det er vel ikke så mye å si, foruten at jeg skal forsøke etter beste evne å etterkomme spillere og ledere sine ønsker, sier Roger Martinsen til vif-hockey.no.

Og vi ønsker velkommen og takk skal du ha!

Lørdag kan du treffe gutta

Lørdag går Ensjødagen av stabelen og du kan treffe en håndfull av gutta på stand hos Sats Elixia. Vi vet ikke hvor mange, ei heller hvem, men her har du sjansen til å treffe og preike litt hockey kanskje.

Mer om Ensjødagen kan du lese her.

God natt, Vålerenga er oppe i ringa igjen!


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.