Overblikket: U20-VM

(c) nesrene
(© nesrene)

Joachim Sommer Nilesen har vært i aksjon for U20-landslaget, og vi ser frem til neste kamper.

U20 i VM

Ikke bare rykket Norge opp, men Sommer Nielsen gjorde en god figur på isen skal vi tro rapportene.

Backen vår spilte alle Norges fem kamper. Han noterte seg for 3 assists, hadde en +/- på +3, satt 4 minutter i fryseboksen og hadde totalt 11 skudd på mål.

Norge vant tre kamper til full tid og to på straffer.

Romjulskampen: Vålerenga - Frisk Asker

Som tradisjonen tilsier, to og to lag skal ha dobbeltmøter i romjula, og denne gangen er det Frisk Asker som er vår uheldige kandidat. Vi begynner hjemme i Furuset Forum torsdag 28. desember kl. 18:30, og vi skal rasere askerne. Det skal de få merke.

Generelt er romjulskampene godt besøkt, og vi anbefaler å kjøpe billett i godt tid i forkant. Det er faktisk solgt en god del billetter allerede, og vi blir ikke overrasket om klubben må åpne den nye tribunen.

Anyway; billetter kjøper du her hos Ticketmaster. Da unngår du en potensielt lang kø i døra.

Returkampen spilles for øvrig "lille nyttårsaften", 30. desember, i pengebingen i Asker, da starter kampen kl. 16:00.

Vi gleder oss!

Men før vi skal dit...

...skal vi både til Hamar (tirsdag) og Manglerud (torsdag). Begge kampene blir meget tøffe og spesielt kampen mot Manglerud er viktig. Vi skal visstnok ikke kunne slå Storhamar i år mener mange - på tross av at vi har vært damn close et par ganger. Vi mener at Storhamar er en nesten overkomlig motstander - på tross av at de bruker penger som fulle sjømenn på spillere denne sesongen.

Men kampen mot Manglerud Star kan fort bli litt viktigere enn kampen mot Storhamar fordi vi må holde Manglerud Star der nede under oss. Og hva er da bedre enn å vinne? Manglerud Star har vist seg å ikke være noen pushover denne sesongen, de vinner mer kamper enn man er vant til.

Ergo må gutta brette opp ermene og ikke undervudere.

Vi kommer tilbake med mer når det varmer seg.

God natt Frisk Asker, vi gleder oss til å vaske isen med dere!

Tidligere «Overblikket»:


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.