Overblikket: Topp mot bunn

(c) Atle E.
(© Atle E.)

I eftermiddag kommer serielederen på besøk. Det kan bli stygge siffre om ikke Vålerenga går hardt ut fra start.

"Velkommen" Frisk Asker

Frisk topper tabellen, hakket foran Lørenskog på målforskjell. I andre enden av tabellen finner vi Vålerenga, bare en hårsbredd fra Kongsvinger nederst - også der på målforskjell. Som skrevet; topp mot bunn i Furuset Forum.

Som vi tidligere skrev må Vålerenga finne frem tempoet fra de siste 4-5 minuttene fra kampen mot Lørenskog. Da eide vi igjen kampen og Lørenskog ble konstant trykket bakover. Kun en god Idoff i Lørenskog-målet stoppet oss.

Og dette må være oppskriften mot Frisk Asker, kjøre på med alt vi har, og ikke ligge å vente på at Frisk Asker skal gjøre feil vi kan utnytte. Legger vi oss bakpå er vi solgt, da ender vi som Kongsvinger.

9-2.

Selvfølgelig skal vi ikke sammenligne oss med Kongsvinger. De er skrot, vi er langt bedre enn det. Vi spillte nesten jevnt med selvutnevnt seriemester Storhamar, og vi hadde nesten Lørenskog.

Men kjører vi ikke på fra start så utfordrer vi heller ikke Frisk Askers mege gode målvakt Nicklas Dahlberg. Han er, som vår egen Steffen Søberg, en levende vegg. Han må spilles ut, og da hjelper det ikke med lomper fra blå.

Rett på, finte, spille pasning, skyte - gåll! Alltid ha mann foran mål for å stresse. Alltid ha mann foran mål for å innskrenke synsfeltet.

Hører dere Sankt Halvards menn?

Kampen i aften starter kl. 17:00, i Furuset Forum. Fabian Gunnarsson debuterer.

Det er bare å møte opp. Ja, med gyldig billett da. Og vi oppfordrer på det sterkeste å kjøpe billett på forhånd på Ticketmaster, det kommer til å bli fullt, det er bare drøye 1400 plasser i Furuset Forum. Til sammenligning kom det drøye 1900 tilskuere til tilsvarende kamp mot Frisk Asker i Jordal Amfi i fjor høst.

Heia Vålerenga!

God natt tempo, hvorhen du er...

(c) Atle E.
(© Atle E.)


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.