Overblikket: Tør du si din mening?

(c) Klanen
(© Klanen)

Klubben gjennomfører i disse dager en spørreundersøkelse, dette er din sjanse til å si din mening! Ja, og så tok vi en meget sterk seier på Lillehammer da. 4-1. Alle gutta!

Lillehammer - Vålerenga

Lillehammer åpnet best, men det skulle bare mangle på egen is. Men det tok dog ikke lang tid før Vålerenga spillte seg helt på høyde med Lillehammer. Drøye 7 minutter ut i perioden får Tobias Lindström er pass fra Robin Soudsky (!), vender og skyter pucken knallhardt opp i krysset i snap-hjørnet til Nils Bengtsberg. Et par minutter i forkant av dette fikk Morten Ask seg en trykk i ansiktet, og måtte forlate isen blødende.

Resultatet 0-1 står seg perioden ut, en periode som var jevn.

2. periode fortsetter der 1. slapp. Den er jevn, og da føles det en smule urettferdig når Brett Cameron på snaue 39 minutter løper opp en lang puck i kamp med Axel Eidstedt. Cameron trekker det lengste strået og pucken smyger seg inn bak Steffen Søberg. Perioden ebber ut med et Vålerenga-overtall, og vi skal i det minste starte 3. periode halvannet minutt i overtall.

Perioden starter rotete og Vålerengas overtall renner ut. Men så er det dette rotet da, og det er Lillehammer som gjør det etter fem minutter; roter pucken til Tobias Lindström som legger pucken rett på kølla til Thomas Olsen, Thomas går rett på mål og limer pucken opp i nettaket bak Bengtsberg og vi leder 2-1. Drøye fem minutter senere, i undertall, snapper Tobias Lindström pucken på rødlinja og rusher mot mål, gjør ingen feil og det står 3-1 til Vålerenga.

37 sekunder før slutt går det som det så ofte gjør når keeper er tatt. Rasmus Ahlholm fikk gleden av å fastsette sluttresultatet til 4-1 i Vålerengas favør.

Dette er en meget sterk seier, og gutta viste en enorm arbeismoral. Med denne seieren klatrer vi opp på 5. plass på tabellen, to poeng for Stavanger Oilers (som tapte mot Storhamar) og med én kamp mindre spillt.

Spørreundersøkelsen til klubben

I «Overblikket» onsdag trakk vi opp av hatten klubbens spørreundersøkelse som gjennomføres i disse dager. Klubben har fått inn mange gode svar, men ønsker seg flere.

Klubben ønsker seg nå speisielt feedback fra dere som av ymse grunner har sluttet å ga på kamp, "lagt opp", og dere som har "trappet ned". Klubben ønsker å knytte til seg nye supportere, men ønsker kanskje mer enn det å "få liv i" supportere som har fallt fra, eller få opp besøksraten igjen for de som har trappet ned.

Undersøkelsen er anonym, med av to unntak. Du må oppgi navn/e-post hvis du vil være med i trekningen av gavekort fra KIWI.

Og så vil noen som oppgir at de vil det få tilbud om deltagelse i workshop(s) som går på dette med undersøkelsens innsamlingsgrunnlag og hvordan gjøre Vålerenga til et mer attraktivt produkt for alle. I den sammenhengen må man også oppi noe personalia; navn, e-post og telefon.

Har du ikke mottatt invitasjon per e-post, fortvile ikke, bare følge denne lenka.

Så hva venter du på? La deg spørre! Og ikke minst kjenner du folk i gruppen som "har lagt opp" eller "trappet ned", tipse disse om undersøkelsen, det kan hende de har intresse av å si sin mening.

Og på vegne av klubben til alle dere som har besvart spørreundersøkelsen: tusen takk!

God natt Lillehammer, Vålerenga kom, så, spillte dere ut og vant!


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.