Overblikket: Thomas Olsen ute og før Stjernen hjemme

(c) Atle E.
(© Atle E.)

Thomas Olsen er ute, et vanskelig brudd i ankelen gjør at han må se resten av sesongen fra tribunen. Og ikke før vi nesten har ristet av oss 7-5-tapet på Lillehammer torsdag er det ny kamp hjemme i Furuset Forum mot Stjernen.

Thomas Olsen

Olsen pådro seg et brudd i ankelen nede i rundvantet mot Lillehammer torsdag. I vår uoppmersomhet så vi ikke selve situasjonen. Uansett var bruddet komplisert, og han ble operert natt til fredag skriver klubben på sine hjemmesider.

Dette medfører at Thomas Olsen mister resten av sesongen. Veldig synd for Thomas Olsen selv selvfølgelig, men også for laget og supporterne. Han har hatt sin beste sesong i Vålerenga så langt, og var vår tredje beste poengplukker med 27 poeng (15/12) før skaden inntraff.

Vi håper opptreninngen blir kort og at Thomas slipper langvarig trøbbel, og så er han tilbake til høsten igjen og utfordrer topp-plassen til poengplukkerne våre.

God bedring!

Vålerenga - Stjernen

Søndag braker det løs igjen, denne gangen mot Stjernen hjemme i Furuset Forum. Vi vet at en del fortsatt sliter med å si "hjemme i Furuset Forum", men sånn er realiteten. Live with it! Det har noe med å godta de ting man ikke kan forandre. Gjøre det beste ut av det. Og så kan vi når nye Jordal Amfi er klar se på dette som en spesiell periode i den meget spesielle klubben Vålerenga sin historie.

Stjernen kommer til oss med fire tap på fem siste i sekken, og tapte blant annet for Manglerud Star hjemme i Stjernehallen. Hjemme i Stjernehallen tok de forøvrig sin ene seier på fem siste da de slo Kongsvinger 6-2.

Stjernen ligger på 9. plass på tabellen. Det gir kvalik og ikke sluttspill. På 8. plass, to poeng foran Stjernen ligger Lørenskog. Stjernen har los på den siste sluttspillsplassen, og det hadde vært fantastisk moro om Lørenskog landa på den forsmedelige 9.-plassen. Vålerenga på sin side ligger på 6. plass med 58 poeng. Vi er tre poeng bak Stavanger Oilers, og bare tre poeng foran Manglerud Star som har oss på innbyrdes. Ved poenglikhet kommer altså Manglerud Star foran oss.

Manglerud Star har for øvrig et noe tøffere program enn Vålerenga: Frisk Asker (B), Sparta (H), Storhamar (B) og Stjernen (B). Når vi da sier at Vålerenga har et enklere program igjen så er det ikke voldsomt mye enkelre kanskje: Stjernen (H), Stavanger Oilers (B), Kongsvinger (H) og Lørenskog (H).

Spesielt Lørenskog er en lurematch for oss. Og kanskje en artig match, står det seg slik hen at vi kan sende Lørenskog ned på 9. plass, eller holde dem der, skal vi selvfølgelig gjøre alt i vår makt. Men Lørenskog har kvaliteter, så vi skal vokte oss vel.

Søndag er det bare tre poeng som gjelder, Stjernen skal være tre poeng i banken.

Men vi må kjempe for dem.

Kampen starter kl. 17:00 og billetter kjøper du helst her hos Ticketmaster.

Heia VIF!

God natt Stjernen, velkommen til helvete!

Tidligere «Overblikket»:


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.